Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 21:01

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες

Σε αυτό το άρθρο θα μπαίνουν οι συγχαρητήριες επιστολές προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων.

O Π.Α.Σ Νάξου απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Νάξου για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ειδικότερα αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για τα πέντε  παιδιά της δικής μας οικογένειας: τον Αδερφουλάκο Ιωάννη του Εμμανουήλ ( Χημείας Ιωαννίνων), τον Κατεινά Mανώλη του Γεωργίου (Οικονομικών επιστημών Ρεθύμνου), τον Μαράκη Γιώργο του Ιωάννη (Οικονομικής και Περιφερικής Ανάπτυξης -Πάντειο), τον Μπάκαλο Νικόλαο του Κωνσταντίνου (Φιλολογίας Ρεθύμνου) και τον Ρώτα Μιχαλη του Δημητρίου (Λογιστικής και χρηματοοικονομικής Ηρακλείου), οι οποίοι κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ που επιθυμούσαν.

Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι, όταν κάποιος προσπαθεί συστηματικά και με ζήλο, τότε οι κόποι του  θα  δικαιωθούν. Αποδείξατε ότι ένας  αθλητής μπορεί να είναι ταυτόχρονα και άριστος Μαθητής.  Είμαστε περήφανοι για σας και σας ευχόμαστε, κάθε επιτυχία στις σπουδές σας και στην πραγματοποίηση  κάθε ονείρου σας.

Τα συγχαρητήρια μας και στους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, τους γονείς σας διότι χωρίς  την αμέριστη αγάπη και στήριξη τους ,τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Τέλος για όσους δεν πέτυχαν, αυτήν την φορά ,σίγουρα θα υπάρχει η επόμενη αλλά και αρκετές άλλες ευκαιρίες επιτυχίας και επαγγελματικής καταξίωσης. Άλλωστε ο αθλητισμός μας διδάσκει ότι πάντα υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε. Ο Π.Α.Σ Νάξου θα διαφυλάσσει και θα λειτουργεί πάντα με βάση τους κανόνες ανάπτυξης ολοκληρωμένων αθλητών και υγιών και πετυχημένων ανθρώπων.

Για το Δ.Σ

Το Γραφείο Τύπου Π.Α.Σ Νάξου

Το Δ.Σ. καθώς και οι αθλητές και προπονητές του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που πέτυχαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές, μέσω της δύσκολης διαδικασίας των πανελληνίων εξετάσεων.

Ευχόμαστε σε όλους καλή φοιτητική ζωή και με το καλό να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους φανούν χρήσιμα στον μετέπειτα αγώνα τους στον "στίβο" της ζωής και της κοινωνικής καταξίωσης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι κόποι και οι αγωνίες σας δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Είμαστε περήφανοι για σας και πιστεύουμε πως οι ικανότητες και οι γνώσεις σας θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Εύχομαι, κάθε επιτυχία στις σπουδές σας και την πραγμάτωση κάθε ονείρου σας.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς για τη στήριξη στους αγώνες των παιδιών, ειδικά σ' αυτή τη δυσβάστακτη οικονομικά περίοδο που διανύουμε. Όπως, επίσης, και τους εκπαιδευτικούς για την επίτευξη του δύσκολου έργου τους.

Για όσους δεν πέτυχαν, στη συγκεκριμένη δοκιμασία, δεν θα πρέπει να υπερισχύει η απογοήτευση αλλά η θέληση και η συνεχής προσπάθεια και οι πόρτες των ευκαιριών θα ανοίξουν διάπλατα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου

Ιωάννης Μιχαήλ Μαργαρίτης

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων, κλείνει ο κύκλος των κόπων και της προσμονής των παιδιών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων που πέτυχαν το στόχο τους να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές, όπως αυτή που ζούμε, η επιτυχία τους μάς δίνει χαρά και μάς γεμίζει περηφάνια. Εύχομαι ολόψυχα η επιτυχία αυτή να είναι απαρχή μιας λαμπρής σταδιοδρομίας και μιας επιτυχημένης πορείας!

Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στήριξαν πολύπλευρα τα παιδιά στην επίμοχθη προσπάθειά τους σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.

Στα παιδιά που φέτος, παρά την προσπάθειά που κατέβαλαν, δεν είχαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν, εύχομαι κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους για μελλοντικές επιτυχίες. Οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται στην παρούσα φάση των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Πάντοτε υπάρχουν διέξοδοι στα όνειρα και τις προσδοκίες, καθώς η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και καταξίωση, αρκεί να υπάρχει αγωνιστικό πνεύμα, ελπίδα και επιμονή.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares