Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 16:27

«Έκλεψε» και τον Γκούφα

Με ιδανικούς χειρισμούς και έξυπνες κινήσεις της διοίκησης του ΑΟΣ ο Γιάννης Γκούφας αποτελεί την 10η μεταγραφή του ιστορικού. Με ιδανικούς χειρισμούς και έξυπνες κινήσεις της διοίκησης του ΑΟΣ ο Γιάννης Γκούφας αποτελεί την 10η μεταγραφή του ιστορικού.

Τις δέκα (10) μεταγραφές συμπλήρωσε πριν λίγο ο ΑΟ Σύρου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου Γιάννη Γκούφα από τον Αίαντα Σύρου.

Παρόλο που ο παίκτης ήταν μία ανάσα από το να υπογράψει στον Πάγο, με τον οποίο είχε προπονηθεί, ένα δυνατό μπάσιμο του Γιώργου Φώσκολου που έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση, με τον μικρό τελικά να προτιμά τη φανέλα του ΑΟ Σύρου και να λέει οριστικά το ναι στον πρόεδρο της ομάδας.

Μετά και από αυτή τη μεταγραφή μπαίνει ακόμη ένα λιθαράκι στην εποικοδομητική συνεργασία του Αίαντα και του ΑΟ Σύρου, που πλέον δείχνουν τον δρόμο πως μπορεί να λειτουργήσει μία ισχυρή ομάδα στην πρωτεύουσα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου

Στον Α.Ο. Σύρου και επίσημα ο Γιάννης Γκούφας

Ο Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρονου Γιάννη Γκούφα, από τον Άγιαξ Σύρου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και η μεταγραφή του εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας με τους καλύτερους νέους παίκτες της Σύρου. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φώσκολος και η διοίκηση, ευχαριστούν τους διοικούντες του Άγιαξ Σύρου για την άψογη συνεργασία σε επίπεδο μεταγραφών, που στόχο έχει το καλό του συριανού ποδοσφαίρου.

Έχουμε τους καλύτερους

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση του προέδρου του ΑΟ Σύρου Γιώργου Φώσκολου για την απόκτηση του Γιάννη Γκούφα. Μιλώντας στο S.C. ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Σύρου τόνισε: «Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Γκούφα στην οικογένεια του ΑΟ Σύρου. Ο στόχος μας να μαζέψουμε τους καλύτερους Συριανούς παίκτες σε μία ομάδα έχει σχεδόν γίνει πράξη, καθώς πλέον μένουν 2-3 που θα μπορούσαν να χωρέσουν στο ρόστερ του ΑΟ Σύρου».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares