Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 22:02

Κοινή συνάντηση Καφτηράνη – Μαργαρίτη με τις ομάδες της Νάξου

Επαφές με όλες τις ομάδες της Νάξου είχε χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού " Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" Χρήστος Καφτηράνης σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νησί.

Ο κ. Καφτηράνης, αφού συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη, στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ΔΑΚ Νάξου και το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, όπου παρακολούθησαν μέρος των προπονήσεων του Πανναξιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου αντίστοιχα.

Μάλιστα στο περιθώριο των συναντήσεων, ο κ. Καφτηράνης είχε τετ α τετ συζήτηση με τον νέο προπονητή του Φιλωτίου, Γιόβαν Μιχαήλοβιτς.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Καφτηράνης δήλωσε στο S.C.: «Είχα μία πολύ χρήσιμη συνάντηση με τα σωματεία της Νάξου. Συζήτησα μαζί τους ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων, ενημερώθηκα για τα προβλήματα τους και άκουσα τις απόψεις των σωματείων για τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων. Είναι όλοι προβληματισμένοι, γιατί πέρα από το οικονομικό αντιμετωπίζουν προβλήματα με το συγκοινωνιακό, ενώ πολύ έντονο στη Νάξο είναι το πρόβλημα με τα γήπεδα. Ευχαριστώ τον κ. Μαργαρίτη που με συνόδευσε, καθώς και εκείνος με τη σειρά του θέλει να είναι κοντά σε όλα τα σωματεία των Κυκλάδων».

KAFTIRANIS-MARGARITIS AGERSANI1KAFTIRANIS-MARGARITIS AGERSANI2KAFTIRANIS-MARGARITIS AGERSANI3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares