×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 12:32

ΝΟ Πάρου: 5ο Τουρνουά Beach Volley Under 20

Ένα συναρπαστικό τουρνουά ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή 12 ομάδων με αθλητές κάτω των 20 ετών στα Λιβάδια Παροικίας στις 22-23 Αυγούστου 2015.

Υπήρξαν συμμετοχές από όλες τις ηλικίες, ωστόσο την παράσταση έκλεψε η ομάδα των 10 χρονων αθλητών της ακαδημίας του ΝΟΠ, Σαβίδη Μάρκου και Ραγκούση Βασιλικής.

Στον τελικό η ομάδα των, Μαγγανά Πέτρου και Σαρρή Μαριάννας, επικράτησε με 2-0 σετ της ομάδας των Ραγκούση Νίκο και Ραγκούση Κατερίνα σε ένα παιχνίδι με πολλά καρφώματα και φοβερές άμυνες και κατέκτησε την πρώτη θέση. Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Σιφναίου Σάββα και Ανδρεοπούλου Κατερίνας που έπαιξε στον μικρό τελικό με τους Φραγκούλη Μαρουσω και Λιαράτσικα Δανάη σε ενα παιχνιδι που κριθηκε στο time break 2-1 set .

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά, τον κ. Λουκιανό Μιχάλη και την προπονητρια μας στο Βeach Volley κα. Λακταρίδου Μαρία.

Τις απονομές στις νικήτριες ομάδες και στη πιο νέα ομαδα, έκαναν ο έφορος του Beach Volley, Καβάλλης Μανώλης και η προπονήτρια κα. Λακταρίδου Μαρία.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares