Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 15:53

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Ναξιακό

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΝΑΞΙΑΚΟ ΓΣ 2003 ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΝΑΞΙΑΚΟ ΓΣ 2003

Ο κλασσικός αθλητισμός αποτελεί τη βάση όλων των αθλημάτων. Ο στίβος είναι από τα πληρέστερα αθλήματα καθώς βελτιώνει τις φυσικές ικανότητες του ανθρώπου όπως την ταχύτητα, το άλμα και τις ρίψεις.

Σκοπός των ακαδημιών στίβου του Ναξιακού ΓΣ είναι η προαγωγή της υγείας και της ψυχικής ευεξίας, η αύξηση της δύναμης, της ταχύτητας και της αντοχής, η βελτίωση της ευλυγισίας καθώς και η καλλιέργεια της αυτοπειθαρχίας.
Η παιγνιώδης μορφή των ασκήσεων-αθλημάτων είναι ο βασικός τρόπος προσέγγισης στις μικρές ηλικίες ενώ εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα προσαρμόζονται σε κάθε αθλητή ή αθλήτρια ξεχωριστά στις μεγαλύτερες ηλικίες.
Χωρίς αμφιβολία οι Ακαδημίες είναι η ελπίδα και το μέλλον κάθε οργανωμένου συλλόγου, που δουλεύει μεθοδικά και με υψηλούς αγωνιστικούς στόχους. Αυτό αποδεικνύεται στο πέρασμα του χρόνου όπου ο σύλλογος μας με παιδιά από τις ακαδημίες του κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών.
Τα τμήματα των ακαδημιών του Τμήματος Στίβου του Ναξιακού ΓΣ θα αρχίσουν να λειτουργούν, από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, Εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ από τις 17:00-20:00, και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 6-13ετών.
Η προπόνηση της ακαδημίας έχει σαν σκοπό να γνωρίσουν τα παιδιά τα αθλήματα του στίβου. Το πρόγραμμα που ακολουθούν είναι επιστημονικά ελεγμένο στα πλαίσια της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου (ΙΑΑF) βοηθώντας την φυσική τους κατάσταση και την σωστή ανάπτυξη τους.
Ακολουθώντας το πρόγραμμα KIDS ATHLETICS της ακαδημίας μας που περιλαμβάνει αγώνες και τεστ αξιολόγησης δίνει την δυνατότητα στους έμπειρους προπονητές μας να κατευθύνουν τα παιδιά στο αγώνισμα που τους ταιριάζει.
Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι στην παιδική ηλικία μπαίνουν οι απαραίτητες βάσεις και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την σταδιοδρομία των ταλαντούχων αθλητών.
Για αυτό το λόγο προσπαθούμε να δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής αποβλέποντας στη στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ακαδημιών πρότυπο για όλους τους συλλόγους.
Μέσα από υγιείς διαδικασίες και με την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, τα παιδιά εκτός από την μύηση στα μυστικά του αθλητισμού, αποκτούν πνεύμα ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας.
Όλα τα προγράμματα των Ακαδημιών Στίβου πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Νάξου και του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου, σε ένα ασφαλές περιβάλλον με συνεχή φροντίδα , υπό την επίβλεψη των προπονητών των εφόρων και της διοίκησης του Συλλόγου μας.

Υπεύθυνος Ακαδημιών

Γυμναστής-προπονητής ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6946100701

6976682061

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares