Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 21:20

«Καρέ» μεταγραφών για τον ΑΟ Μυκόνου

Την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε σήμερα ο ΑΟ Μυκόνου.

Η ομάδα της Μυκόνου που φέτος θα έχει στόχο μία καλύτερη πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ήρθε σε συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές που αναμένεται να καλύψουν τα κενά της ομάδας, που για ακόμη μία χρονιά θα βασιστεί σε κορμό από τα δικά της παιδιά.

Πάντως όπως φαίνεται αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές προσθήκες, αφού η ομάδα η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές που είναι στο στόχαστρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Στην οικογένεια του AO Μυκόνου ανήκουν πλέον: Ο τερματοφύλακας Σαββόπουλος Χριστόφορος γεννημένος το 1994 προερχόμενος από τον Ακράτητο Ανω Λιοσίων. Ο Μεσοεπιθετικός Ελευθεριάδης Χαράλαμπος, γεννημένος το 1989, προερχόμενος από τον Ηρακλή Άσπρου. Από μία άλλη ομάδα της Πέλλας, τον Εθνικό Γιαννιτσών, ο επίσης μεσοεπιθετικός Μωυσίδη Γιώργος, γεννημένος το 1996. Τέλος ο Ευάγγελος Ράμσευ, γεννημένος το 1997, προερχόμενος από τον ΑΠΟ Νικολακάκη. Ευχόμαστε και στους τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές μας να είναι υγιείς και να βοηθήσουν την ομάδα μας με την ποιότητα και την εμπειρία τους να επιτύχει τους στόχους της».

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares