Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 13:10

Επιλογές από Βραζιλία και Αγγλία‏

Μετρημένες οι σημερινές επιλογές μας απ’ το κουπόνι, καθώς απουσιάζουν τα μεγάλα ματς. Ωστόσο, προκύπτουν ενδιαφέρουσες προοπτικές στοιχηματισμού από τρεις χώρες, τις Αγγλία, Βραζιλία και Ιρλανδία.

Μη ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε διαρκώς για τις μεταγραφές όλων των ομάδων της Σούπερλιγκ στις αντίστοιχες κατηγορίες (π.χ. Ολυμπιακός μεταγραφές, ΠΑΟΚ μεταγραφές κλπ) αλλά και των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Μπορεί το διπλό η Λέιτον Όριεντ

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας και την αναμέτρηση Λούτον – Λέιτον Όριεντ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.90. Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της League Two αποτελεί το κοινό στοιχείο των δύο αντιπάλων. Τα δεδομένα γίνονται, όμως, εκ διαμέτρου αντίθετα όταν ερχόμαστε σε επίπεδο φόρμας. Η γηπεδούχος Λούτον αγνοεί τη νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της λίγκας, αφού ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες και συνέχισε με τρεις ήττες. Την περασμένη Τρίτη πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στη Στόουκ, αλλά τελικά γνώρισε τον εντός έδρας αποκλεισμό στα πέναλτι στο 2ο γύρο του Λιγκ Καπ. Η Λέιτον Όριεντ, αντίθετα, αποτελεί τη μοναδική ομάδα στη φετινή League Two που έχει κάνει το απόλυτο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στα πέντε πρώτα φετινά ματς πρωταθλήματος.

Πάμε με τη φορμαρισμένη Λουβερντένσε

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Λουβερντένσε με την Α Μπε Σε Νατάλ, όπου θα επιλέξουμε τον «άσσο» σε απόδοση 2.08. Από δύο ιδιαίτερα εμφατικές νίκες προέρχεται η Λουβερντένσε. Μετά το απίστευτο 5-1 επί της Ναούτικο, το οποίο έδωσε φοβερή ώθηση στους «πράσινους», ήρθε το εκτός έδρας 1-2 επί της Αμέρικα Μινέιρο, ένα αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση. Στους 27 πόντους η Λουβερντένσε, ανέβηκε πλέον στο +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνει ότι δεν είναι ομάδα που αξίζει να αντιμετωπίσει προβλήματα με την παραμονή. Στον αντίποδα, η Α Μπε Σε Νατάλ έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με την Κρισιούμα, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 2-0. Σαφέστατα βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του Έλιο ντος Άνζος, προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, αγνοεί τη νίκη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές (0-3-7).

Δε χάνει η Σάμροκ Ρόβερς

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ντάνταλκ – Σάμροκ Ρόβερς, όπου θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00. Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μποέμιανς, η Νταντάλκ κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό από την αντίπαλο της, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Βρέθηκε μάλιστα δυο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο, οι Ο'Ντόνελ (60') και Τάουελ (90+) κατάφεραν να δώσουν τη λύση. Δεν κατάφερε να δώσει έτσι συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της, με την Νταντάλκ, ωστόσο, να παραμένει αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα μετρώντας εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Βαθμούς πέταξε την προηγούμενη αγωνιστική η Σάμροκ Ρόβερς, καθώς περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην ντεφορμέ Σλίγκο. Παρέμεινε πάντως αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία και στόχος της δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη τριάδα. Εμφανίζεται δυνατή μακριά από την έδρα της στις αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, όπου μετράει την φετινή σεζόν μόλις μια ήττα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares