Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 13:41

Νίκη για Κορίνθιανς, προβάδισμα η Ουέλβα‏

Κινούμαστε στα μέσα της εβδομάδας, αλλά στο κουπόνι πάμε στοίχημα υπάρχουν και πάλι αρκετές επιλογές για στοιχηματισμό. Καταλήγουμε σε τριάδα επιλογών από Α' Βραζιλίας, Κύπελλο Ισπανίας και Κύπελλο Χιλής.

Προελαύνει η Κορίνθιανς

Το δυνατό μας σημείο είναι ο «Άσσος» της Κορίνθιανς επί της Φλουμινένσε σε απόδοση 1.92. Το μομέντουμ βρίσκεται σαφώς με το μέρος των γηπεδούχων, οι οποίοι συνεχίζουν την προέλαση προς την κούπα, προσπερνώντας τόσο τους αντιπάλους όσο και τα δικά τους αγωνιστικά προβλήματα. Δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες συνθέτουν το σερί στις τελευταίες 13 αγωνιστικές, με την Κορίνθιανς να διατηρεί διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη 2η Ατλέτικο Μινέιρο και οκτώ βαθμών από την 3η Γκρέμιο. Η Φλουμινένσε, από την πλευρά της, έρχεται στο σημερινό ματς με τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στους "16" του Κυπέλλου απέκλεισε την Παϊσαντού με δύο νίκες, όμως αυτές οι δύο επιτυχίες δε συνιστούν αξιόπιστο κριτήριο. Η εικόνα της ομάδας είναι προβληματική στη λίγκα, με την απουσία του Φρεντ να "βγάζει μάτια". Ταυτόχρονα, ο σταρ Ροναλντίνιο δεν είναι σε θέση να βγάζει σερί 90λεπτα, οπότε... πρέπει άμεσα να βρεθούν εσωτερικές λύσεις για την αναστροφή του κλίματος.

Δε χάνει η «Ρέκρε»

Συνεχίζουμε με το «Χ2» της Ουέλβα επί της Λινένσε στη μεταξύ τους συνάντηση για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας (απόδοση 1.90). Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι. Η τύχη... τα έφερε έτσι ώστε η Λινένσε και η Ουέλβα να συναντηθούν δύο φορές μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Στο μεταξύ τους ματς (και πάλι στο «Μουνιθιπάλ») για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Σεγούντα Β η «Ρέκρε» κατάφερε να φύγει με το νικηφόρο 2-3, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 3ο λεπτό και να ισοφαρίζουν κατόπιν σε 2-2 στο 49'. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή επίσημα ήττα για τη Λινένσε, μετά το ατυχές 2-0 στην έδρα της Χαέν στην πρεμιέρα. Η «Ρέκρε», από την πλευρά της, υποβιβάστηκε φέτος στη Σεγούντα Β, πληρώνοντας τα μεγάλα αγωνιστικά μπλακ-άουτ της περσινής σεζόν στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Η κατηγορία είναι σκληροτράχηλη και ο στόχος της άμεσης επιστροφής χρειάζεται μεγάλο κόπο για να επιτευχθεί. Πάντως, μέχρι στιγμής η ομάδα «βγάζει» χαρακτήρα, καθώς στην πρεμιέρα έμεινε στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Κάντιθ και την Κυριακή έφυγε με το διπλό από την έδρα της σημερινής αντιπάλου.

Διπλό για Αουντάξ Ιταλιάνο

Τέλος, πηγαίνουμε με το Διπλό της Αουντάξ Ιταλιάνο επί της Σάντιαγκο Μόρνινγκ (2.10), στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Κυπέλλου Χιλής. Ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην δυνατή Αουντάξ ψάχνει σήμερα η Σαντιάγκο με στόχο να διατηρηθεί ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Χιλής. Σε αντίθεση με το Κύπελλο, στο πρωτάθλημα, δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματα της, μετρώντας μόλις μια νίκη μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών, ενώ παραμένει μακριά από τις επιτυχίες στα έξι τελευταία της παιχνίδια όπου σε κανένα εξ αυτών δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αουντάξ την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας εκτός έδρας της Ουνιόν Λα Καρέρα με 1-2. Μετράει παράλληλα, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και κόντρα στην Σαντιάγκο, με στόχο να βάλει από σήμερα τις βάσεις πρόκρισης.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares