Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 11:56

Επιστροφή Βιλαντώνη στον Πανναξιακό

Στα πλαίσια ενίσχυσης του με Ναξιώτες ποδοσφαιριστές ο Πανναξιακός απέκτησε τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Βιλαντώνη, που επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από τρία χρόνια.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Νάξου και μετά πήρε μεταγραφή στον Πανναξιακό, όπου ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2011. Την επόμενη χρονιά συμμετείχε στη Δ΄Εθνική. Το 2012 πήρε μεταγραφή αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΟΦ Χολαργού, ΠΑΣ Γαλατσίου και Αγία Παρασκευή.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αναμένεται το Σάββατο στη Νάξο, όπου θα ενσωματωθεί με την ομάδα, δήλωσε για τη μεταγραφή του στους "Νταμπλούχους": «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με έχει αναδείξει. Θέλω να προσφέρω τα μέγιστα για να πετύχουμε τους στόχους μας και υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να έχουμε και πάλι επιτυχίες. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Καρούση για την προσωπική του παρέμβαση η οποία καθόρισε και την απόφαση μου».

Εκτός της καθοριστική παρέμβασης Καρούση, το κίνητρο με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει πάντα ο Πανναξιακός ήταν εξίσου καθοριστικό για το ναι του Βιλαντώνη: «Εκτός του κ. Δημήτρη όμως και οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν θερμά και μου έδειξαν ότι με θέλουν πίσω. Φυσικά ο Πανναξιακός παρέχει πάντα κίνητρο σε έναν ποδοσφαιριστή, αφού είναι ομάδα που χτυπά πάντα τίτλους και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Κατόπιν όλων αυτών δέχτηκα μετά χαράς να επιστρέψω».

Όμως τα μεταγραφικά στον Πανναξιακό βρίσκονται ακόμη στην αρχή τους, αφού μέρα με τη μέρα αναμένεται να ανακοινωθούν τουλάχιστον 5 ποδοσφαιριστές που θα μπουν και αυτοί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Προμπονά.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares