Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 00:44

Τον ήθελε Ολυμπιακός και Ατλέντικο

Ο 24χρονος διεθνής τερματοφύλακας Στέφανο Κούντσεφ με συμμετοχές σε Σλάβια Σόφιας και Λοκομοτίβ Πλόντβιβ αποτελεί τον «κέρβερο» κάτω από τα δοκάρια του Πανναξιακού για τη νέα σεζόν – Στο ένα  εκατομμύριο ευρώ (!!!) τον είχε κοστολογήσει η Σλάβια Σόφιας πριν από τρία χρόνια όταν δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό και την Ατλέτικο Μαδρίτης Ο 24χρονος διεθνής τερματοφύλακας Στέφανο Κούντσεφ με συμμετοχές σε Σλάβια Σόφιας και Λοκομοτίβ Πλόντβιβ αποτελεί τον «κέρβερο» κάτω από τα δοκάρια του Πανναξιακού για τη νέα σεζόν – Στο ένα εκατομμύριο ευρώ (!!!) τον είχε κοστολογήσει η Σλάβια Σόφιας πριν από τρία χρόνια όταν δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό και την Ατλέτικο Μαδρίτης

Λένε ότι η βάση για να μπορέσει μία ομάδα να χτιστεί γερά είναι η θέση του τερματοφύλακα. Και ουκ ολίγες ομάδες σε διεθνές επίπεδο έχουν πετύχει το στόχο τους χάρη σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Ο Πανναξιακός εδώ και χρόνια έχει παράδοση στους καλούς τερματοφύλακες. Είτε μιλάμε για τους γηγενείς (βλ Σάββας) είτε μιλάμε για τους ξένους, τους μη ντόπιους θέλω να πω… (βλ. Θέμελης).

Πέρυσι, ένας από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής πορείας του Πανναξιακού ήταν ο Γιάννης Τσουκαλάς, ο οποίος ήρθε από την Αθήνα (Αχαρναϊκός, Μανδραϊκός οι προηγούμενες ομάδες του) έχοντας ένα καλό βιογραφικό για την ηλικία του (23 ετών) και το απέδειξε στο γήπεδο όπου σε αρκετά παιχνίδια αποτέλεσε το φύλακα άγγελο της ομάδας. Και μάλιστα στους τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου που έγιναν στην Πάρο κόντρα σε ομάδες της Σύρου, χάρη στην ικανότητά του να στέκεται καλά στα πέναλτι, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Με τη λήξη της χρονιάς όμως, ο Τσουκαλάς εξαργύρωσε τη καλή πορεία του με ένα πολύ καλό συμβόλαιο (σ.σ. όπως λένε οι πληροφορίες) από τον Πανθηραϊκό και ο Πανναξιακός βγήκε στη …γύρα για να βρει τερματοφύλακα.

Ολυμπιακός

Η πρώτη κίνηση έγινε με τον 19χρονο Ρόβα, ο οποίος όπως έδειξε και στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Πάρου πριν από μία εβδομάδα είναι αρκετά καλός και έχει τα προσόντα να διεκδικήσει ακόμη και θέση βασικού. Όμως, η διοίκηση της ομάδας ζητούσε κάτι καλύτερο. Κάτι που να έχει εμπειρία και ταλέντο. Και το βρήκε στο πρόσωπο του βούλγαρου διεθνή, Στέφανο Κούντσεφ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα κάνει τους οπαδούς του Πανναξιακού να ξεχάσουν τον Τσουκαλά. Είναι …τεράστιος καθότι έχει ύψος 1,92 μ. και με ένα τεράστιο βιογραφικό που τον καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση. Κι αυτό γιατί ο βούλγαρος τερματοφύλακας έχει παρουσίες όχι μόνο σε ομάδες υψηλού επιπέδου στην πατρίδα του όπως η Σλάβια κα η Λέφσκι Σόφιας αλλά και η Λοκομοτίβ Πλόβντιδ, αλλά έχει διατελέσει μέλος των εθνικών ομάδων στις μικρές κατηγορίες (Ελπίδων), έχει υπερασπιστεί την Εθνική του ομάδα σε επίπεδο ανδρών και έχει βρεθεί και στο στόχαστρο ομάδων όπως η Αθλέτικο Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός. Ναι το 2012, με τον 21χρονο τότε τερματοφύλακα να έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με την Σλάβια Σόφιας. Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι με βάση τα δημοσιεύματα της εποχής από τα βουλγάρικα ΜΜΕ, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης είχαν στείλει σκάουτερς για να δουν τον Κούντσεφ να αγωνίζεται. Και τον προηγούμενο Γενάρη (σ.σ. του 2012) η Σλάβια είχε δεχτεί πρόταση ύψους 600.000 για τον γκολκίπερ της από μία ρωσική ομάδα (Κρίλια Σοβέτοφ) την οποία και είχε απέρριψε. Ο πρόεδρός της δε Βεντίσλαβ Στεφάνοφ κοστολογούσε τον Κούντσεφ στο ένα εκατ. ευρώ.

Περιήγηση

Ο Κούντσεφ όμως δεν έφυγε ποτέ για Ελλάδα και Ισπανία. Τουλάχιστον το 2012. Αντίθετα έμεινε στην ομάδα του και την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Τσερνομόρετς και έναν χρόνο αργότερα μετακομίζει στην έτερη ομάδα της Σόφιας, την Λέφσκι. Κι εκεί όμως δεν κάθισε πολύ καθότι σε δύο μήνες (Ιούνιος – Αύγουστος) πήρε το δρόμο για την Ελλάδα και τα Τρίκαλα, ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά από μία θυελλώδη χρονιά ο βούλγαρος τερματοφύλακας πανηγύρισε το νταμπλ (πρωτάθλημα / άνοδος και κύπελλο) αλλά την 1η Ιουνίου αποχώρησε από την ομάδα αναζητώντας την τύχη του στην Βουλγαρία εκ νέου. Το παράδοξο είναι ότι στα τέλη Αυγούστου, η ειδησιογραφία τον βρήκε στον Έβρο και μία ανάσα από τοπική ομάδα, τον Έβρο Σουφλίου, ομάδα Γ’ Εθνικής, μάλιστα λέγεται ότι έφτασαν μία ανάσα στη συμφωνία, όμως την τελευταία στιγμή έκανε παρέμβαση ο Πανναξιακός και τον άρπαξε από τα χέρια της ομάδας του Έβρου. Εδώ και δέκα ημέρες ουσιαστικά προπονείται με τον Πανναξιακό υπό τον Γιώργο Προμπονά, έχει αφήσει καταπληκτικές εντυπώσεις και έτσι το βράδυ της Κυριακής, ο 24χρονος διεθνής Βούλγαρος έβαλε την υπογραφή του. Να σημειωθεί ότι στην Νάξο έχει βρει παρέα καθότι μία ημέρα νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Κυκλάδων και ο Βάσκο Μπόεφ, μεσοεπιθετικός με καλή επίσης καριέρα στην Βουλγαρία…

Εφημερίδα Κυκλαδική

Το σχετικό δημοσίευμαKOUNSEF PAPAS

Sentragoal.gr Online 18:06 25/4/2012

ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΚΙΠΕΡ

Παρακολουθεί τον Κούντσεφ

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, βρίσκεται ο νεαρός τερματοφύλακας της Σλάβια Σόφιας, Στέφανο Κούντσεφ σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ. Ο 21χρόνος διεθνής με τις Ελπίδες της Βουλγαρίας θεωρείται μεγάλο ταλέντο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Όπως αναφέρουν τα βουλγάρικα ΜΜΕ, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν στείλει σκάουτερς για να δουν τον Κούντσεφ να αγωνίζεται.

Τον Γενάρη η Σλάβια δέχτηκε πρόταση 600.000 για τον γκολκίπερ της από μία ρωσική ομάδα (Κρίλια Σοβέτοφ ή Τομ Τομσκ) την οποία και απέρριψε. Ο πρόεδρος της Σλάβια Βεντίσλαβ Στεφάνοφ κοστολογεί τον Κούντσεφ στο ένα εκατ. ευρώ. Ο 21χρόνος Κούντσεφ πριν αγωνιστεί στην Σλάβια, είχε υπερασπιστεί τις εστίες των Λοκομοτίβ Πλόβντιδ και Λοκομοτίβ Μέζντρα.. Εχει ύψος 1.92 μέτρα.

Επιμέλεια: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

''Βουλγαρικό τείχος'' στα γκολ ποστ του Πανναξιακού [vid]

7MDM208114570414570514570912025563 10206743404759484 477801231 nkountsefkoyntsef

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares