Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 01:24

Κλείνει Παγώνη και Ψηλό

Το μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Φαίδωνα Παγώνη (30, 1,97) Το μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Φαίδωνα Παγώνη (30, 1,97)

Οι παίκτες του Δημήτρη Δαμιανίδη μπήκαν χθες και πάλι στο παρκέ, ενώ από σήμερα στη Νάξο βρέθηκε και ο ψηλός που αναμένεται να γεμίσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Πάντως, στα ΜΜΕ υπάρχει το θέμα του Φαίδωνα Παγώνη, του 30χρονου φόργουορντ (ύψους 1,97) που προπονείται εδώ και μέρες με τον Πανναξιακό και μάλιστα έδωσε το παρών και στα τρία φιλικά επί Αθηναϊκού εδάφους. Ουσιαστικά, ο Πανναξιακός έχει ανακοινώσει μόνο τον Αλέξανδρο Μαγιντόμπε (σ.σ. ο αδελφός του Πάνος υπέγραψε χθες στον Εσπερο Πατρών) ενώ με την ομάδα προπονούνται οι Καρβούνης (γκαρντ), Ακτύπης (γκαρντ) και Παγώνης (φόργουορντ) που όμως ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση της ομάδας.

Μένοντας στο θέμα του Παγώνη, να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ ξεκίνησε την καριέρα του στον Αμύντα, όπου με μια στάση διετίας στο Π.Φάληρο, πέρασε πάνω από μια δεκαετία, αγωνιζόμενος από τις υποδομές της ομάδας του Υμηττού, ως και την Α2 Εθνική κατηγορία. Τη περίοδο 2012 - 2013 αγωνίστηκε στο Λαύριο, στο οποίο ήταν και πέρυσι (2,4 πόντους, 1,5 ριμπ.), ενώ στο ενδιάμεσο βοήθησε τον Εθνικό να ανέβει στην Α2.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares