Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 14:24

Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Πανσιφναϊκό

Επιστολή διαμαρτυρίας για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Αίαντα Σύρου εξέδωσε ο Πανσιφναϊκός.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Θέμα: Επιστολή διαμαρτυρίας

Αξιότιμοι Κύριοι

Είμαστε ένα υγειές σωματείο που από τότε που ξεκινήσαμε να συμμετέχουμε στο κυκλαδίτικο πρωτάθλημα δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα και πάντα προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις υποδομές μας και τον τρόπο φιλοξενίας μας.

Παρά τις όποιες αντιξοότητες που αφορούν κυρίως τις προσεγγίσεις μας στα (κατά τα άλλα) γειτονικά νησιά ποτέ δεν φέραμε αντιρρήσεις ακόμα και όταν δεν υπήρχε τρόπος προσέγγισης και αναγκαζόμασταν σε 2 και 3 διανυκτερεύσεις.

Αφορμή για την επιστολή μας αυτή στάθηκε το γεγονός ότι ενώ στο θέμα των προπονητών και της παρουσίας τους στον πάγκο η ΕΠΣ και οι διαιτητές εφάρμοσαν με μεγάλη σπουδή και κατά γράμμα τον ΚΑΠ και μετ επιτάσεως δεν άφηναν τον προπονητή μας Κο Μάκη Φράγκο να δίνει οδηγίες στους παίχτες του από τον πάγκο της ομάδας μας, δεν δόθηκε η ίδια σπουδή για την εφαρμογή του κανονισμού που αφορά τον ορισμό αγώνα εκτός Σαββατοκύριακου (παρά μόνο όταν συμφωνούν και οι δύο ομάδες). Οι αγώνες του κυπέλλου αναβλήθηκαν λόγω των εκλογών και εφόσον δεν υπήρχαν ακόμη αγώνες για το πρωτάθλημα θα μπορούσαν να γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Με το πρόσχημα ότι ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει θέμα με το πλοίο (και όχι ότι δεν θα υπάρχει σίγουρα δρομολόγιο) ο αγώνας , παρά το εμπρόθεσμο αίτημά μας για αναβολή του, ορίστηκε καθημερινή με συνέπεια ούτε τους φιλάθλους μας να έχουμε στο πλευρό μας ούτε όλους τους παίχτες να έχουμε στη διάθεσή μας λόγω της εργασίας τους. Σε ανάλογα παλαιότερα δικά μας αιτήματα για την έλλειψη ενδοκυκλαδικής επικοινωνίας με πλοίο μας προτάσσονταν η λύση της προσέγγισης στο εκάστοτε νησί μέσω Πειραιά. Όλες οι ομάδες που παίζουν αντίπαλοί μας έρχονται και φεύγουν αυθημερόν χωρίς να επιβαρύνονται με τα έξοδα της διαμονής κλπ. Αντίθετα εμείς τις περισσότερες φορές αδιαμαρτύρητα έχουμε τουλάχιστον μία διανυκτέρευση στο πρόγραμμά μας.

Τέλος μας προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι ενώ δεν υπήρχε άλλος ορισμένος αγώνας από την ΕΠΣ και οι τρεις διαιτητές που ορίστηκαν στον αγώνα μας ήταν από τη Σύρο με τους όποιους συνειρμούς μπορεί κάποιος να κάνει για την απόδοσή τους και τα λάθη τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα μπορούσε η ένωση , για να προστατέψει και το θεσμό του κυπέλλου, να ορίσει διαιτητές από άλλα νησιά (πχ από Πάρο) χωρίς να δώσει δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

Για τα όποια διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος της ομάδα μας και μας στέρησαν την πρόκριση αν και θα μπορούσαμε να πούμε αρκετά, εν τούτοις δεν είναι στο χαρακτήρα της ομάδας να ασχολείται με τη διαιτησία.

Παρόλα αυτά, αυτό που επιζητούμε είναι η ισονομία ώστε και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο (και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και σε κανέναν) να μην αισθάνεται αδικημένος και να μη χαθεί το καλό κλίμα που προσπαθούμε να διατηρούμε στις κερκίδες του γηπέδου μας.

Ελπίζουμε στην άριστη συνεργασία σας με σκοπό στην εξάλειψη των αδικιών και την ισονομία για όλες τις ομάδες.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Πανσιφναϊκού

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares