Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 23:12

Με το «δεξί» ο Αίαντας στο πρωτάθλημα

Σε ένα δυνατό ματς και για τις δύο ομάδες, ο Αίαντας κατάφερε να κερδίσει τον Α.Ο Μυκόνου με σκορ 4-2.

Η ομάδα τους Αίαντα Σύρου ξεκίνησε με το «δεξί» το πρωτάθλημα των Κ-17 με αυτή τη νίκη. Οι Συριανοί κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα μόλις στο 6’, μετά από σέντρα του Λαζαρίνου, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Α.Ο. Μυκόνου και κατέληξε στα δίχτυα.

Εννέα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 15’ η ομάδα της Σύρου έκανε δύο τα τέρματα της, καθώς μετά από αντεπίθεση και σουτ το οποίο απέκρουσε ο Πετάι για τους Μυκονιάτες ήρθε ο Νίκος Ρούσσος με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Λαζαρίνος με εκτέλεση φάουλ για τον Αίαντα λίγο πιο κάτω από το κέντρο έκανε το 3-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά στο μάτς σε σχέση με τους γηπεδούχους. Μόλις στο 2ο λεπτό οι Μυκονιάτες κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ντένιζ εύστοχα και έκανε το 3-1, και 10 λεπτά αργότερα μετά από ατομική προσπάθεια του ίδιου ποδοσφαιριστή η ομάδα της Μυκόνου κατάφερε να μειώσει σε 3-2.

Όμως οι παίχτες του Αίαντα Σύρου δεν είχαν πει τη τελευταία τους λέξη και στο 84’ ο Καραδήμος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διαιτητές: Ρούσος Ι. του Ι., Μουτάφης Α., Καλογεράς Α.

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Βασάλος): Κρίσπη, Σκουλάτος, Λαζαρίνος, Βολτής, Λουλούς, Καραδήμας, Σαμανίου, Μαραγκός (89΄Κωνστανίδης), Ρούσσος Ν. (90΄Κοντογιάννης), Παράβαλος, Κονδύλας (79΄Ρούσσος).

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Πετάι( 46΄Ψύλλα), Βερώνης Ε, Πλάκα, Ράγια, Τσάνης (45΄Ξυδάκη), Βερώνης Κ (87’Σιώζος), Ντούρο, Μπομπάι(83΄Παλάση), Λυκούρης (87΄Λπέζα), Δακτυλίδης Α (87’Ματρίσι) (Παλάσης 83΄), Ντένιζ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares