Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 00:26

Έδεσε την άμυνα με την επιστροφή του Φίτσο

Σημαντική ενίσχυση για την Λάβα, καθώς μετά από ένα εξάμηνο πέρασμα από τους Νέους Δραπετσώνας ο Τέντι Φίτσο επέστρεψε στην ομάδα του Αντώνη Κατζέλη και αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη ποιότητα στην άμυνα των "Εμποριανών".

Ο Φίτσο πέρυσι είχε άριστα δείγματα γραφής, αλλά το 2ο εξάμηνο πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά, για να επιστρέψουμε στο σήμερα, όπου ο πρώην τεχνικός της Λάβας Αντώνης Ερρίκος έγινε ο σύνδεσμος και έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε ο παίκτης να πει το «Ναι» και να επιστρέψει στη πρώην του ομάδα.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε μαζί μας άνθρωπος από τη διοίκηση της Λάβας εξέφρασε την επιθυμία του να ευχαριστήσει δημόσια τον Αντώνη Ερρίκο, ο οποίος είναι στο πλευρό του συλλόγου και βοήθησε καθοριστικά στην μεταγραφή του Φίτσο.

Τώρα όσο αφορά τον 23χρονο χαρισματικό αμυντικό, λίγο μετά την υπογραφή τους στη Λάβα, δήλωσε στο S.C.: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη Ερρίκο που με έφερε σε επαφή με τους ανθρώπους της Λάβας, τους οποίους θεωρώ πλέον φίλους μου και θέλω να έχω συνεργασία μαζί τους. Έμεινα στην ομάδα διότι φέτος έχουμε στόχους και αυτό φαίνεται από τους παίχτες που έχουν έρθει, αλλά και σε έναν πειθαρχημένο προπονητή όπως είναι ο κ. Κατζέλης. θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και καλή αγωνιστική σεζόν».

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares