Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 18:28

Στήριγμα ο Πανθρακικός, κερδίζει η Μπαρτσελόνα‏

Πληθώρα ενδιαφέροντων αγώνων και αρκετές στοιχηματικές επιλογές περιλαμβάνει το κουπόνι του Σαββάτου. Από τη Σούπερλιγκ και την Πριμέρα Ντιβιζιόν προέρχονται τα δύο «δυνατά» σημεία της ημέρας, ενώ από το «μενού» δε λείπει και το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα σχετικά με το νόμιμο στοίχημα στο ίντερνετ.

Ώρα νίκης για Πανθρακικό

Ξεκινάμε, λοιπόν, από τη Σούπερλιγκ και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.01 στην αναμέτρηση Πανθρακικός – Λεβαδειακός. Ανεβασμένος ψυχολογικά αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο Πανθρακικός, μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε την Κυριακή εκτός έδρας με τον Πανιώνιο. Απ’ τη μία διότι σκόραρε το πρώτο γκολ της χρονιάς με τον Ντιγκινί και απ’ την άλλη διότι «έκλεψε» το αποτέλεσμα με ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Δεν άξιζε να χάσει η ομάδα της Κομοτηνής, θα ήταν άδικο αν δεν έπαιρνε ούτε την ισοπαλία. Έκανε πολύ καλό δεύτερο μέρος, είχε καλές στιγμές, πίεσε τον αντίπαλο και στο φινάλε πήρε ό,τι δικαιούταν.

Μάντζιος (Βαγγέλης) λαμπρός οδηγεί τον Λεβαδειακό. Ο έμπειρος επιθετικός φώναξε «παρών» και στο κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, σκόραρε δύο φορές, έφτασε τα τρία γκολ (όσα έχει πετύχει η ομάδα του) φέτος και βοήθησε τους Βοιωτούς να κάνουν την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς. Στόχος τους είναι να μετατρέψουν την έδρα τους στο γνωστό «κάστρο» της πάλαι ποτέ «χρυσής» εποχής του Γιάννη Κομπότη. Ουσιαστική εμφάνιση για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων και χωρίς να κάνει κάτι φοβερό προηγήθηκε 2-0. Σήμερα, ο Πανθρακικός θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη Σούπερλιγκ και θεωρούμε ότι, εύκολα ή δύσκολα, θα την πάρει.

Κερδίζει παρά τις απουσίες

Συνεχίζουμε με Α’ Ισπανίας και το «διπλό» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα. Μια ομάδα σε κρίση είναι και η Σεβίλλη, που πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα σε όλες τις διοργανώσεις. Παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών που η ίδια έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, μετράει μόλις μια νίκη στις πρώτες 6 αγωνιστικές, με ρεκόρ 1-2-3 και απολογισμό τερμάτων 5-10. Την Τετάρτη οι γηπεδούχοι έκαναν ακόμη μια κατώτερη του αναμενομένου εμφάνιση εναντίον της Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκαν 2-0, θα μπορούσαν να δεχτούν κι άλλα γκολ. Τραγικό το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, οι παίκτες δε μιλιούνταν στο ταξίδι της επιστροφής απ’ την Ιταλία. Η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα έρχεται σε πολύ κακή στιγμή για τη Σεβίλλη, η οποία αγνοεί τη νίκη κόντρα στους μπλαουγκράνα για το πρωτάθλημα απ’ το 2007.

«Αγκομαχώντας» και με σημαντικές αγωνιστικές απώλειες ξεπέρασε η Μπαρτσελόνα τη μίνι κρίση που προκάλεσε η «τεσσάρα» απ’ τη Θέλτα πριν από 10 ημέρες. Επικράτησε 2-1 της Λας Πάλμας την περασμένη εβδομάδα, αλλά έχασε τον Λιονέλ Μέσι για περίπου 2 μήνες, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε πάρα πολύ δύσκολα της Λεβερκούζεν (επίσης 2-1), αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ινιέστα για περίπου 1 μήνα! Στη δεύτερη θέση παραμένει η Μπαρτσελόνα, μετράει 15 πόντους και βρίσκεται στο -1 απ’ την πρωτοπόρο Βιγιαρεάλ. Σήμερα πηγαίνει σε μια έδρα όπου τα τελευταία χρόνια παίρνει πάντα αποτέλεσμα, συνήθως αυτό είναι η νίκη και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις με εμφατικό τρόπο. 

Παίρνει αποτέλεσμα η Ουνιόν Εσπανιόλα

«Δυνατή» πρόταση προκύπτει και από τη Χιλή και τον αγώνα Ουνιβερσιδάδ Τσίλε – Ουνιόν Εσπανιόλα, στον οποία θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.10. Η Ουιβερσιδάδ στο πρωτάθλημα βρίσκεται λίγο πάνω από τη μέση της βαθμολογίας και οι μουρμούρες από την εξέδρα ακούγονταν έντονα τον τελευταίο καιρό. Αρχικά όμως, η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, «αγόρασε» λίγο χρόνο ηρεμίας, για να έρθει η κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στην Κονσεπσιόν, πριν από λίγες μέρες να αντιστρέψει τελείως το κλίμα προς το καλύτερο. Μπορεί να μην έπεισε, αλλά νίκησε 2-1 και έβαλε έναν ακόμα τίτλο στην πλούσια συλλογή της.

Στην Ουνιόν Εσπανιόλα, μετά από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα με τρεις συνεχόμενες νίκες στις οποίες δεν είχε δεχθεί κανένα τέρμα, ήρθε μία βαριά εντός έδρας ήττα με 4-2 από την Κονσεπσιόν. Αν και δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωρημένοι παίχτες, αναμένεται να γίνουν αλλαγές από τον τεχνικό Φερνάντο Βεργκάρα, για να διορθωθεί η κακή εικόνα του τελευταίου ματς και θεωρούμε ότι η Ουνιόν μπορεί να φύγει από το γήπεδο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κερδίζει η Μπόρνμουθ

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.14 στο παιχνίδι Μπόρνμουθ – Γουότφορντ. Η Μπόρνμουθ πάλεψε την προηγούμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Στόουκ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-1. Η ήττα αυτή ήταν η τέταρτη μετά από επτά παιχνίδια στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ (2-1-4), ενώ στην έδρα της σε τρία ματς τα αποτελέσματά της είναι πλήρως μοιρασμένα (1-1-1). Σήμερα δίνει έναν αγώνα απέναντι σε μία ομάδα με την οποία έχουν – θεωρητικά – τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία και οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο.

Από την άλλη, η Γουότφορντ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια σε ένα μικρό θετικό σερί που είχε αρχίσει να «χτίζει», καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 0-1 στην έδρα της από την Κρίσταλ Πάλας. Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες, κόντρα σε Νιουκάστλ (2-1 εκτός) και Σουόνσι (1-0 εντός), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Γουότφορντ στις τρεις φετινές της «εξόδους» για την Πρέμιερ Λιγκ έχει ηττηθεί μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-2) και κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα σε Έβερτον (2-2) και Νιουκάστλ (2-1), όπως προαναφέρθηκε. Σήμερα, ωστόσο, θεωρούμε ότι η Μπόρνμουθ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Over στη Νίκαια

Τελευταίο προγνωστικό από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.35 στην αναμέτρηση Νις – Ναντ. Απίστευτα πράγματα κάνει η Νις το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, παίζει και το πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Έκανε ακόμη μια υποδειγματική εμφάνιση κόντρα στην επίσης φορμαρισμένη Σεντ Ετιέν την περασμένη εβδομάδα, την οποία διέλυσε με 1-4, εκμεταλλευόμενη την αφέλεια της να της προσφέρει χώρο. «Χτύπησε» στην αντεπίθεση σαν «κόμπρα», έχοντας την ευτυχία να διαθέτει τον Χατέμ Μπεν Αρφά σε εκπληκτική κατάσταση.

Επιτέλους χαμογέλασαν στη Ναντ. Τα «καναρίνια» πέρασαν νικηφόρα απ’ την έδρα της Λιλ στον εξ αναβολής αγώνα της περασμένης Τρίτης και έτσι διέκοψαν το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών. Προηγήθηκαν μόλις στο 5’, ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερη φορά. Έπαιξαν παθητικά στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησαν να προστατεύσουν το προβάδισμα τους, στο φινάλε τα κατάφεραν, έστω κι αν υπέφεραν απ’ την πίεση της Λιλ. Σήμερα, αναμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Over να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Προβάδισμα η Ουνικάχα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ουνικάχα Μάλαγα – Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, στον οποίο θα πάμε με τη νίκη της Ουνικάχα σε απόδοση 2.35. Η Μάλαγα με τον ενθουσιασμό της έναρξης της σεζόν και φυσικά με την δύναμη της έδρας έκανε το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση ενός πολυπόθητου τίτλου, κερδίζοντας στον ημιτελικό τη Ρεάλ. Έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ, επί 40 λεπτά ορθολογικό και άμυνα όταν χρειάστηκε. Βέβαια η Ρεάλ ήταν «βατός» αντίπαλος τέτοια εποχή λόγω της ανετοιμότητας των περισσοτέρων αθλητών της. Απόψε θα έχει αντίπαλο την Μπαρτσελόνα που στην προετοιμασία είχε πιο ευνοϊκές συνθήκες αφού μόλις ένας αθλητής της, ο Ρίμπας, έφτασε μέχρι τέλους στο Ευρωμπάσκετ και φυσικά δεν είχε ταξίδια στη Λατινική Αμερική για διηπειρωτικά. Η Μπαρτσελόνα απέδειξε ότι είναι έτοιμη στην χθεσινή συντριβή επί της Γκραν Κανάρια παίζοντας εξαιρετικά στην επίθεση και ακόμα πιο εξαιρετικά στην άμυνα. H χθεσινή όμως εμφάνιση της Μάλαγα και η έδρα φυσικά δίνουν ένα προβάδισμα στην γηπεδούχο που όπως προείπαμε θέλει έναν τίτλο μετά από χρόνια. Επιλογή η νίκη της Μάλαγα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares