Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 22:24

Πήρε τη πρόκριση στα πέναλτι ο Αίας

Α.Ο Μυκόνου – Αίαντας 0-0 (3-4 στα πέναλτι) Α.Ο Μυκόνου – Αίαντας 0-0 (3-4 στα πέναλτι)

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο, ο Αίαντας κοίταξε κατάματα τον ΑΟ Μυκόνου και πήρε τη πολύτιμη πρόκριση, 3-4 στην διαδικασία των πέναλτι, σημειώνοντας την έκπληξη του θεσμού.

Μπορεί ο δυνατός αέρας να μην άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων, όμως η ομάδα της Σύρου παίζοντας μυαλωμένα και με την βοήθεια της τύχης αφήνει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου εκτός.

Μόλις στο 11΄ η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου έκανε τη πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι καθώς μετά από λάθος της άμυνας του Αίαντα ο Μωησίδης έκανε τη κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί της Συριανής ομάδας έδιωξαν σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα σουτ από τον Μύρτινα το οποίο απέκρουσε ο Βαμβακούρης στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Στο 22΄ο Μωησίδης μετά από κόρνερ σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει και καταλήγει για δεύτερη φορά κόρνερ.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Αίαντα έγινε στο 35’ , μετά από κόρνερ ο Σαρτζετάκης βρίσκει τη μπάλα, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ, και στο 41ο λεπτό ξανά κόρνερ για τη Μύκονο, ο Κλέιντι κάνει το σουτ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αίαντα.

Με βοηθό τον αέρα

Ο Α.Ο Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με τη βοήθεια του αέρα έκανε αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να του δώσουν το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Πρώτη ευκαιρία για τους Μυκονιάτες στο 57΄ με πρωταγωνιστή των Χιλάι να κάνει δυνατό σουν μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά τον τερματοφύλακα του Αίαντα Σύρου να αποκρούει.

Οι Συριανοί πλησίασαν στο γκολ έξι λεπτά αργότερα, με εκτέλεση φάουλ από τον Μανουδάκη το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Μυκόνου, Νίκος Σαραντάκος. Και στο 90’ ο Πανέτας από τα δεξιά σουτάρει και η μπάλα πέρασε ξυστά από αριστερό δοκάρι.

Παράταση

Με πρωταγωνιστή τον Βαμβακούρη ο Αίας κράτησε το μηδέν στην άμυνα και στην παράταση. Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία έγινε στο 96’ με κεφαλιά εξ επαφής από τον Καρατζά την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Συριανής ομάδας. Στο 104΄ Πετράι σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά έφυγε η μπάλα άουτ. Και στο 110’ Βλαχόπουλος εκτελεί φάουλ και η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Πέναλτι

Στη διαδικασία τον πέναλτι νικητής βγήκε ο Αίαντας Σύρου ο οποίος κατάφερε να κερδίσει με 3-4. Το νικητήριο πέναλτι για τους Συριανούς πέτυχε ο Ρούσος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρουσσος Γ., Αρμακολας Ι., Υφαντιδης Γ.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια, Βλαχόπουλος, Κατατζάς, Μπαλλής, Αργυρόπουλος, Μύρτινας, Αμπαδίνης, Μωησίδης (53΄Πανέττα), Ελευθεριάδης (53’ Ντένιζ), Κλέιντη

Αίας (Γ.Ρούσσος): Βαμβακούρης, Καπλάνης, Βαμβακούσης, Ρούσσος Ν., Αργυρός, Μανουδάκης, Μαυράκης, Σαρτζετάκης (108’ Χαλκιάς), Δεναξάς, Καραδήμας (116΄Φωτεινιάς), Απέργης (63΄Ρούσος Π.)

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares