Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 13:54

Στην επόμενη φάση ο ΑΟ Σύρου [vid].

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις που θα μπορούσε να έχει διαφορετική τροπή, ο ΑΟ Σύρου πήρε την πρόκριση μέσα στην Μήλο νικώντας τον Παμμηλιακό με 2-1.

Η ομάδα της Σύρου παρουσιάστηκε πιο έτοιμη στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου και αυτό το κλικ παραπάνω είναι που της έδωσε και την πρόκριση. Ο Παμμηλιακός κρατάει τα καλά, συνεχίζει για να διορθώσει τα άσχημα και μόνο θετικά έχει να πάρει από την πρώτη παρουσία του στο Κύπελλο Κυκλάδων.

Οι «κόκκινοι» επίσης στερήθηκαν τον μεγάλο τους σκόρερ Δημήτρη Κασκούτη. Η απουσία του συγκρίνοντας την ομάδα με τον αγώνα απέναντι στην Άνω Μερά κάτι περισσότερο από καταλυτική. Πέραν όμως της απουσίας του Κασκούτη, πολλοί παίχτες του Παμμηλιακού κινήθηκαν σε μέτρια στάνταρ απόδοσης από τα συνηθισμένα και άργησαν χαρακτηριστικά να βρουν τα πατήματα τους στο γήπεδο.

Το πρώτο 25λεπτό της συνάντησης ο ΑΟ Σύρου πίεσε ασφυκτικά την ομάδα της Μήλου και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ό,τι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 0-0 το έκανε πράξη με το ξεκίνημα του δευτέρου.

pammiliakos aos 4 10 2015 1

Με την έναρξη της επανάληψης το ματς έγινε ροντέο!

Στην πρώτη του κιόλας επίσκεψη στα καρέ του Παμμηλιακού, ο ΑΟ Σύρου με το γνωστό σκόρερ του Ραμπαβίλα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 46’. Ο επιθετικός της Συριανής ομάδας εκμεταλλέυτηκε την έλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα του Παμμηλιακού, που αντέδρασε λάθος σε κάθε στιμγή της φάσης από την αρχή της, και με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ 0-1.

Η απάντηση του Παμμηλιακού ήταν άμεση. Στην επόμενη επιθετική προσπάθεια της Μηλέικης ομάδας, που κράτησε κάποια λεπτά, το παιχνίδι ήρθε στα ίσια. Πλάγιο ξυραφιά από αριστερά του Καμακάρη στο 50’, κεφαλιά του ξεχασμένου Σάντα(!), αδύνατον να αντιδράσει ο Συριανός και 1-1.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν το γκολ οι Μηλιοί, καθώς με την σέντρα, ο ΑΟΣ κερδίζει πλάγιο από δεξιά και με πληρώνει με το ίδιο ακριβώς νόμισμα τον Παμμηλιακό με τον Μουράϊ να μένει ξεχασμένος και να κάνει στο 52’ το 1-2.

Ο Παμμηλιακός στο επόμενο διάστημα έπιασε την καλύτερη απόδοση του στο παιχνίδι και έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως Καμακάρης και Σάντα αστόχησαν σε μοναδικά τετ α τετ που τους παρουσιάστηκαν. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα λίγο ποδόσφαιρο είδαμε, καθώς οι παίζτες του ΑΟΣ επιδόθηκαν σε συνεχείς καθυστερήσεις, προσπαθώντας να κόψουν τον ρυθμό του Παμμηλιακού, κάτι που εν τέλει κατάφεραν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός: (Δαούτης), Αϊβαλιώτης, Θεοδωρακάκης, Καπούς, Κουλούρας (Νίνος), Κυρίτσης, Ατανάσοφ, Σιδέρης, Δρίλης (Σοσόλι), Καμακάρης, Κασκούτης, Σάντα.

ΑΟ Σύρου: (Βαρθαλίτης), Συριανός, Καρίμαλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Μουράη, Ραζάκ, Ρούσσος, Σαγκινέτος, Μουλίδης, Ραμπαβίλας, Κώτσης

Μικρά από τη Μήλο

-Πλήθος κόσμου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Με αντίπαλο Συριανή ομάδα και καιρό λιακάδα κάθε άλλο θα ήταν το παράδοξο πάντως.

-Ο Α.Ο. Σύρου ευχαριστεί τη διοίκηση του Παμμηλιακού για την άψογη φιλοξενία στο παιχνίδι κυπέλλου, ενώ επιφυλάσσεται να ανταποδώσει την επόμενη φορά που η ομάδα της Μήλου θα βρεθεί στη Σύρο. Επίσης συγχαίρει το διαιτητικό τρίο (Αγγέλου, Μουτάφη, Κουλακιώτη) καθώς και τον παρατηρητή του αγώνα Λάμπρο Μενδρινό, για τη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα που ήταν πραγματικό ντέρμπι.  

-Ο αγώνας θα μεταδωθεί την Τρίτη στις 17:00 σε μαγνητοσκόπηση από το ΑΙΓΑΙΟ TV που σε συνεργασία με το SportCyclades και τα Μηλέικα Νέα κάλυψε τον αγώνα από το Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares