Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 17:57

Εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα για τον Πανναξιακό [pics]

Με το δεξί που συνοδεύτηκε με μεγάλη νίκη 2-5 κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου άνοιξε χθες η αγωνιστική σεζόν για την κ17 του Πανναξιακού.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, με αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες η ομάδα του Γιάννη Παραβατού, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0, μετατρέποντας την πρεμιέρα της σε μία πανηγυρική νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου, που μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία της κα. Ψαρρά, πράγμα που όπως ανέφεραν παράγοντες της ομάδας θα κάνει και με επιστολή που θα αποστείλει στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Πετρόπουλος άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Νάξου, για να έρθει η άμεση απάντηση με τον Ανεβλαβή στο 6ο λεπτό που έκανε το 1-1.

Ένα γκολ του Μπίνχι στο 36΄και ένα του Λεγάκη Ν. στο 42΄διαμόρφωσαν το 1-3 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε με διάθεση να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα, αλλά ένα γκολ του Μπίνχι στο 59΄έκανε το σκορ 1-4 και ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι.

Στο 67΄ο Καπίρης σκόραρε το 5ο γκολ του Πανναξιακού, για να έρθει ένα γκολ του Φραγκίσκου στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 2-5.

Να σημειώσουμε ότι ο Πανναξιακός αγωνιζώταν με παίκτη λιγότερο από το 62΄όπου ο Καραφυλίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) της κα. Ψαρρά για διαμαρτυρία. Στο 65΄ο Μαργαρίτης ύστερα από δυνατό μαρκάρισμα ανησύχησε αρχικά το γήπεδο και αποχώρησε τραυματισμένος στο γόνατο. Ευτυχώς η ανησυχίες δεν επιβεβαιώθηκαν και ο νεαρός παίκτης είναι καλά.

Διαιτητής ήταν η κα. Ψαρρά με βοηθό τον κ. Νεοκοσμίδη. Δεύτερος βοηθός δεν υπήρξε στο παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας, Πετράς, Λαγογιάννης (46΄Μαργαρίτης, 65΄Γρυλλάκης), Ξενάκης, Μελανίτης, Καρούσης, Σέργης, Πρεβόλης, Κατσουρός, Φραγκίσκος, Πετρόπουλος (79΄Σιδερής).

Πανναξιακός (Παραβατός): Καπίρης, Χίντρι (76΄Βερνίκος), Μπίνχι (86΄Δράγαζης), Βρεττός, Κραφυλίδης, Κάκο, Λεγάκης Γ., Λεγάκης Ν., Καπίρης Ν., Ανεβλαβής Ε., Κάπι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares