Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 19:48

Οι δηλώσεις των προπονητών στη Μήλο

Στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Κυκλάδων, ο AO Σύρου προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Παμμηλιακού, με μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1.

Το ματς ήταν ντέρμπι και η γνώμη των δύο προπονητών έχει πάντα βαρύνουσα σημασία, με τον Παύλο Δαούτη και Μάκη Βαρθαλίτη, μιλώντας στο S.C. για τον αγώνα να εκθέτουν τη δική τους γνώμη.

Ευκαιρίες

Ο Παύλος Δαούτης τόνισε ότι η μάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, επισήμανε την έλλειψη φιλικών, ενώ στάθηκε και στη φιλοξενία των Μηλιών: «Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για εμάς. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και ειδικά μετά το 60' έβγαλαν ενέργεια και θεωρώ πως αν είχαμε αξιοποιήσει τις πολύ καλές μας ευκαιρίες και ισοφαρίζαμε, τότε θα είχαμε το πάνω χέρι. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά η έλλειψη φιλικών αγώνων δεν μας βοηθά σε αυτό το χρονικό σημείο. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο πρώτο ματς πρωταθλήματος με την Άνω Μερά. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο μας, διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες, πιστεύουν στις δυνατότητες τους και διαχειρίστηκαν σωστά τον αγώνα. Θέλω επίσης να τονίσω πως αισθάνομαι υπερήφανος που η λέξη φιλοξενία, αποκτά το πραγματικό της νόημα στην ομάδα που ανήκω».

Ανέτοιμοι

Από την πλευρά του ο προπονητής των νικητών Μάκης Βαρθαλίτης επισήμανε ότι παρόλο που η ομάδα του ήταν ταλαιπωρημένη από το ταξίδι, κατάφερε να ανταπεξέλθει στον αγώνα και τελικά να φύγει με την πρόκριση από τη Μήλο: «Θα ξεκινήσω από την μεγάλη ταλαιπωρία του ταξιδιού, αφού φτάσαμε λίγη ώρα πριν την έναρξη στο γήπεδο. Οι παίκτες μου ήσαν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και μετά τα γρήγορα γκολ, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και η ομάδα προκρίθηκε.

Στο τέλος πιεστήκαμε από τους αντιπάλους μας. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι, ούτε αγωνιστικά, ούτε και στο κομμάτι της φυσικής μας κατάστασης.

Ο Παμμηλιακός είναι μία καλή και γρήγορη ομάδα, που νομίζω θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε το ίδιο καλά και στο πρωτάθλημα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares