Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 12:10

Προσωρινή διοίκηση στον ΑΣ Ίου

Παρουσία του Δημάρχου και αρκετού κόσμου από το νησί πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ίου η συνάντηση, που είχε ως αποτέλεσμα την σύσταση της προσωρινής διοίκησης του ΑΣ Ίου, που θα θητεύσει μέχρι τον Ιανουάριο, όπου και θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του σωματείου.

Το σχετικό Δ.Τ. αναφέρει:

Μετά από δύο χρόνια αδράνειας, αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα της κοινωνίας εν μέσω οικονομικής κρίσης και επιθυμώντας την πνευματική ανάπτυξη των νέων μέσω της καλλιέργειας του αθλητικού ιδεώδους αποφασίσαμε, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και μακροσκελών συζητήσεων, την επαναλειτουργία του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΟΥ

Σκοπός του συλλόγου, είναι η ανάπτυξη και η ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος, με κάθε πρόσφορο και νόμιμο μέσο, η καλλιέργεια της φιλίας και της αγάπης μεταξύ των νέων της Ιου αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Κυκλάδων, καθώς και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και συναδέλφωσης.

Για το λόγο αυτό και με σκοπό πάντοτε την ομαλή λειτουργία του σωματείου εν γένει, αλλά και την εφαρμογή καινοτομιών, το νέο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από ενεργά πρόσωπα διαφορετικών γενεών, ώστε να συνδυάζονται η ενεργητικότητα, οι νέες ιδέες και η αυτοπεποίθηση των νεοτέρων με την εμπειρία και σοφία των γηραιότερων. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από πρόσωπα που με την ιδιαίτερη αγάπη και τον σεβασμό που τους διακρίνουν προς το Σύλλογο, την ιστορία του, αλλά και τον αθλητισμό, υπόσχονται ότι με την σκληρή ομαδική εργασία τους θα προσφέρουν το καλύτερο δυνατό σε κάθε νέο του νησιού μας ως άτομο, αλλά και ως μέλος των ομαδικών και ατομικών αθλημάτων που θα δημιουργήσουμε.

Συνοδοιπόροι μας σε αυτή την προσπάθεια μας και αρωγοί στην επίτευξη των στόχων μας θα είναι ο Δήμος Ιητών, η κ. Βάσω Πετρίδου - Μιχαλοπούλου, παράγοντες αθλητικών ενώσεων και σωματείων, καθώς και ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΟΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                     ΜΠΟΥΡΓΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares