Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 22:29

Πανναξιακός: Ανακοίνωση τον αγώνα με ΠΑΣ Νάξου

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στον Κυριακάτικο (4/10/2015 ) αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ‐ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Πρόκειται για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που με τις περίτεχνες ενέργειες τους, καθήλωσαν εκατοντάδες φιλάθλων και τους ανάγκασαν να τους χειροκροτήσουν και να τους ανταμείψουν για τις προσπάθειες τους.

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες των παραγόντων του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, για την διαιτησία, καθώς και το ατυχές δημοσίευμα στη τοπική εφημερίδα "Κυκλαδική" που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 8/10/2015, θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής :

Η διαιτητής του αγώνα κ. Ψαρρά Ιουλιανή, υπέπεσε σε δύο και μόνο διαιτητικά

λάθη, α) απέβαλε άδικα ποδοσφαιριστή της ομάδος μας στο 62' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, β) ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ που σημειώνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, βρίσκεται σε προφανή θέση οφσάιντ. Και για τις δυο περιπτώσεις είναι αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο του αγώνα, φάσεις που τελικά δεν επηρέασαν παρά μόνο το εύρος της νίκης της ομάδος μας.

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι απαράδεκτο να προσπαθούν κάποιοι

υποτιθέμενοι παράγοντες καθώς και ο τοπικός τύπος, να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, πολύ περισσότερο δε όταν πρόκειται για έναν απλό αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                   ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares