Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 19:04

Φιλική επίσκεψη Ραουζαίου στη Μήλο

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής την περασμένη Κυριακή  ο Παμμηλιακός φιλοξένησε τον Πάγο με την ομάδα της Σύρο να παίρνει το τρίποντο με 1-2.

Στο περιθώριο του αγώνα και συγκεκριμένα στην ανάπαυλα ο πάντα φιλόξενος πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης  απένειμε αναμνηστικό αγαλματίδιο στον επίσημο προσκαλεσμένο του αγώνα, μέλος του συνδυασμού "Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" Πέτρο Ραουζαίο.

Ο νεαρός ποδοσφαιράνθρωπος επισκέφθηκε το νησί της Μήλου, μίλησε με τους διοικούντες της ομάδας, πράγμα που επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις που διατηρεί με το Μηλέικο σωματείο, από το οποίο έχει βραβευθεί κατά το παρελθόν.

Ο κ. Ραουζαίος δήλωσε για την επίσκεψη του στη Μήλο: «Με χαρά επισκέφθηκα τη Μήλο και συναντήθηκα με καλούς φίλους όπως είναι ο πρόεδρος του Παμμηλιακού κ. Βαμβακάρης και η διοίκηση της ομάδας. Ενημερώθηκα για τα προβλήματα του σωματείου και παρακολούθησα τον αγώνα με τον Πάγο. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την φιλοξενία των ανθρώπων εδώ και να τους υποσχεθώ ότι εγώ και ο συνδυασμός μας θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα τους».

Δείτε επίσης και κάποιες φωτογραφίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στον φακό της Ελένης Γρίβα για λογαριασμό του sportcyclades.gr. Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares