Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 00:08

Επαγγελματίας στην Καλλιθέα ο Νίκας‏

Διετές επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλιθέα υπέγραψε ο Παριανός τερματοφύλακας Δημήτρης Νίκας.

Στέλεχος των τμημάτων υποδομής ο εικοσάχρονος γκολκίπερ, πρόλαβε να αγωνιστεί βασικός στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Πάρου, πριν μεταγραφεί στην ομάδα νέων του Αθηναϊκού συλλόγου τη χρονιά που ταυτόχρονα πέτυχε την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ.

Ο Δημήτρης Νίκας ουσιαστικά εξαργύρωσε τις περσινές του εμφανίσεις που σαν βασικός συντελεστής της ομάδας του στην τετράδα του πρωταθλήματος νέων της football league.

Όσο αγωνιζόταν στις Κυκλάδες είχε κληθεί δύο φορές στην περιφερειακή ομάδα, ενώ κατά περιόδους προπονούταν με την επαγγελματική ομάδα της Καλλιθέας και μάλιστα τον τελευταίο μήνα συστηματικά και άξια κέρδισε την θέση που προέκυψε από τον τραυματισμό του Σταυριανού, παίρνοντας προαγωγή αφού οι υπεύθυνοι προπονητές διέγνωσαν το ταλέντο του.

Ο ίδιος ο Δημήτρης μιλώντας στο sportcyclades μας τόνισε γι αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί νοιώθω να δικαιώνεται η προσπάθεια μου. Θέλω να σταθώ στο ζεστό κλίμα της ομάδας, τόσο από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, όσο και από τους συνομήλικους μου που προωθήθηκαν από την ομάδα των νέων η ήλθαν από άλλα σωματεία. Όλοι με συμβουλεύουν σε καθημερινή βάση και μαθαίνω πολλά στην προπόνηση από τον κ. Τσιάνο, τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας. Βέβαια τίποτε δεν θα είχα πετύχει χωρίς την συμπαράσταση της οικογένειας μου που με στηρίζει όλα τα χρόνια και θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

NIKAS APOKROYSHNIKAS ESTIA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares