Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 20:24

Κρίμα να μας στερούν τη χαρά

KOUKAS KERAMIDAS

Ιδιαίτερα προβληματισμένος με το παιχνίδι της προηγούμενης αγνωστικής της ομάδας του κόντρα στον ΑΟ Σύρου φάνηκε με δηλώσεις που έκανε στο S.C. Ο αρχηγός της Μυκονιάτικης ομάδας Αργύρης Κεραμιδάς.

Πριν μιλήσει για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Πάγο ο Αργύρης Κεραμιδάς τόνισε τον προβληματισμό του για τον τρόπο που ισοφαρίστηκε η ομάδα του στο προηγούμενο παιχνίδι, λέγοντας: «Πιστεύω ότι ο ΑΟΣ δεν έχει ανάγκη την διαιτησία για να πάρει «Χ» στην σημερινή άνω μέρα. Προχθές μόνο οι παίχτες που δεν μπήκαν αλλαγή δεν δέχτηκαν κίτρινη κάρτα, ενώ το πέναλτι για έμενα δεν υπάρχει ποτέ ... Εκτός των άλλων όλα τα σφυρίγματα μας έβαζαν μέσα στην περιοχή μας… Και αυτό που είπα στον πρόεδρο κύριο Φώσκολο είναι ότι δεν πρέπει να γελάει σήμερα και να τον χαροποιεί που πήρε ισοπαλία στην Άνω Μερά, αλλά να τον προβληματίζει. Και τελευταίο ισχύει ο κανονισμός περί προπονητών ή όχι ; Δεν γίνεται να κάθεται ο κάθε προπονητής στον πάγκο σαν εκπρόσωπος ομάδας, αυτό δεν είναι κανονισμός. Είναι πραγματικά κρίμα για την ομάδα μας φέτος που έχει τόσο μικρό μέσο όρο ηλικίας και ποσό μάλλον όταν τα παιδιά καταφέρνουν να κερδίζουν τον ΑΟΣ και κάποιοι να τους στερούν τέτοια χαρά».

Όσο αναφορά το επόμενο παιχνίδι ο Αργύρης Κεραμιδάς αφού δήλωσε την ικανοποίηση του για την επιστροφή των δυο φυσικών αρχηγών της ομάδας Ζαννη Κουκά (φωτο) και Νίκου Ασημομύτη, είπε: «Είναι ένα παιχνίδι κομβικό και για τις δυο ομάδες ... Εμείς αφήνουμε πίσω το προηγούμενο παιχνίδι και με την επιστροφή όλων των παιδιών που έλειπαν πλην του Κουτσούκου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους 3 πόντους ..... Το καλό σε όλη την υπόθεση, είναι ότι ολα τα παιδιά παρόλο την πικρία που είχαμε για το χαμό τις νίκης από το παιχνίδι τις Κυριακής, έχουμε καλή ψυχολογία και μπορώ να πω, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έχουμε πεισμώσει περισσότερο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι με τον πάγο (μια ομάδα η οποία και αυτή έρχεται από πολλά παράπονα για την διαιτησία και δικαιολογημένα), αλλά με τον κύριο Ζαρανη που ορίστηκε πιστεύω θα έχουμε μια διαιτησία 50-50 και εύχομαι στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος ....μακάρι να είμαστε εμείς….».

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares