Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 15:41

Στις 18/12 θα πρέπει να έχουμε νέα διοίκηση

Λίγο μετά την δημοσιοποίηση από το S.C. της επιστολής της ΕΠΟ που ζητάει ξεκάθαρα εκλογές μέχρι τις 17/12, ο συνδυασμός "Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου, με το οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί η διοίκηση.

Το Δ.Τ. του συνδυασμού

Ο Συνδυασμός μας από την πρώτη στιγμή είχε δεσμευτεί ότι θα υπηρετήσει ισότιμα όλα τα Σωματεία με υπευθυνότητα και με σεβασμό στους κανονισμούς που προβλέπονται από το καταστατικό της Ε.Π.Σ και της Ε.Π.Ο.. Θα ενημερώνει τα Σωματεία και τον φίλαθλο κόσμο των νησιών μας, μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα, για όλα όσα συμβαίνουν και αφορούν το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες.

Πιστοί, επομένως , στις δεσμεύσεις μας επικοινωνούμε για άλλη μια φορά μαζί σας για να σας δώσουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς παρερμηνείες και διαστρεβλώσεις. Στο θέμα που αφορά τη διάρκεια θητείας του νέου Δ.Σ. και το πότε πρέπει να γίνουν νέες εκλογές την απάντηση, ξεκάθαρα, έδωσε η Ε.Π.Ο. με προηγούμενο έγγραφό της (που διαστρέβλωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.) και με το νέο ( που δημοσιεύουμε) και δίνει τέλος σε οποιαδήποτε παρερμηνεία και διαστρέβλωση. Η θητεία του Δ.Σ. λήγει 17/12/2015 και αυτονόητο είναι ότι θα πρέπει μέχρι τότε να γίνουν εκλογές για να υπάρξει νέο Δ.Σ στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. Η οποιαδήποτε κωλυσιεργία ή αποφυγή εκλογών, εντός των νόμιμων προθεσμιών, ξεκαθαρίζουμε ότι η ευθύνη θα βαραίνει τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. και την παράταξή του. Αν στις 18 /12/2015 η Ε.Π.Σ Κυκλάδων μείνει ακέφαλη (με τις επιπτώσεις που θα προκύψουν) η ευθύνη θα είναι εξολοκλήρου του κ. Φρέρη.

Εμείς, ως Συνδυασμός, από σήμερα κιόλας ξεκινάμε τον προεκλογικό μας αγώνα για μια δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση όλων των Σωματείων χωρίς προσωπικές εμπάθειες και διακρίσεις. Μέλημά μας είναι να δώσουμε λύσεις σε υπαρκτά και σοβαρά προβλήματα ( Διαιτησίας, οικονομικά κ.λ.π.) και όχι σε «προβλήματα» επικοινωνιακής προβολής.

Τέλος καθήκον και δέσμευσή μας είναι να τιμήσουμε την ψήφο των Σωματείων, να παράγουμε έργο με την καθημερινή παρουσία μας στην Ένωση, ασκώντας διοίκηση οι εκλεγμένοι και όχι οι διορισμένοι σύμβουλοι.  

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

EPO EKLOGES1

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares