Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 23:31

Eύκολα και απλά ΑΟΠ-Πανσιφναικός 6-0‏ [pics]

Σε ένα ματς που δεν σηκώνει κριτική και ανάλυση ο γηπεδούχος ΑΟ Πάρου επικράτησε εύκολα του Πανσιφναικού με 6-0. Ο αγώνας είχε σε όλη την διάρκεια του την ίδια μονότονη μορφή.

Οι γηπεδούχοι να επικρατούν πλήρως στην μεσαία γραμμή και οι φιλοξενούμενοι να τους περιμένουν κλεισμένοι στο δικό τους μισό, χωρίς καθόλου επιθετικές διαθέσεις. Είναι φανερό πως η ομάδα της Σίφνου δύσκολα θα συγκεντρώσει βαθμούς στο πρωτάθλημα και το κυριότερο δεν βρίσκει κανείς μία αχτίδα φωτός και ελπίδας για την αγωνιστική ανάκαμψη της.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

Πριν το ματς υπήρξε μία διαφωνία σχετικά με την ακριβή ώρα έναρξης, καθώς ο Πανσιφναϊκός που είχε 5 παίκτες να έρχονται από τον Πειραιά και να θέλουν να προλάβουν το δρομολόγιο επιστροφής στις 19.15, ζήτησε να πάει η έναρξη μία ώρα νωρίτερα.

Η ορισθείσα ώρα έναρξης ήταν στις 17.30 και οι γηπεδούχοι που είχαν ανακοινώσει σε αφίσες το παιχνίδι είχαν αντιρρήσεις στην μετάθεση της ώρας έναρξης.

Τελικά συμβιβάστηκαν στο να αρχίσει το παιχνίδι 15 λεπτά νωρίτερα και η αλήθεια είναι πως έμεινε μία πικρία στους φιλοξενούμενους για την μη αποδοχή του αιτήματος τους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Μονόλογος όπως προείπαμε. Ο ΑΟ Πάρου είχε ένα άγχος μέχρι να σκοράρει και δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις.

Πάντως με δύο πανομοιότυπες ενέργειες, δηλαδή κάθετες του Γιαννούλη και σέντρες του Σένκα, σκόραρε πρώτα στο 17' με τον Καράι και διπλασίασε τα τέρματα του με τον Κορτιάνο στο 29'. Μοναδική επιθετική παρουσία του Πανσιφναϊκού στο 36' με το σουτ του Γ. Κίτσαλη που πέρασε μόλις άουτ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Φανερά απελευθερωμένοι οι Παριανοί άρχισαν να δημιουργούν από νωρίς επικίνδυνες καταστάσεις και διεύρυναν τον δείκτη του σκορ με κοντινή κεφαλιά του Καράι από πάσα του Γιαννούλη στο 54', τον Σένκα με πλασέ από σέντρα του Καράι στο 64',νέα πάσα του Γιαννούλη στον Καράι και σουτ στο 72', για να κλείσει το σκορ ο Πετρόπουλος με κεφαλιά στο 82'.

Οι στιγμές των φιλοξενούμενων ήταν στο 61' με το ψηλοκρεμαστό του Γ.Κίτσαλη και στο 63',όταν ο Λάμπρου παρενέβη αποτελεσματικά και έδιωξε σε κόρνερ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Φαν Άακεν, Μαργαρίτη και Χρυσοστομίδη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Λάμπρου, Σένκα, Μετάι, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος [73' Κ.Σαρρής], Γιαννούλης, Κρουσταλάκης, Κορτιάνος [46' Φραντζεσκάκης], Καράι, Πετρόπουλος, Γιουρτζίδης [58'Κληρονόμος]

ΠΑΓΚΟΣ: Πρίφτης, Ρούσσος Δ., Ρούσσος Γ., Τσόκα

ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ: Κάραβος, Ρώτας, Κίτσαλης Α., Παπαζώης, Λυκογιάννης [65' Ζουμής], Διαρεμές, Κίτσαλης Γ. [67'Μαστρόκαλος], Συνοδινός, Μαυρογιάννης [55΄Ναδάλης], Λεμπέσης, Ατσόνιος

ΠΑΓΚΟΣ: Χρύσος Γ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares