×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 23:42

Δύσκολη αποστολή με ΑΕΚ…

ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού υποδέχεται την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00 στο ΔΑΚ Νάξου » Δημήτρης Περιστεράκης».

Ο Ζόραν Κόβασιτς πλην της Αποστολίας Νούσια που αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό και πιθανότατα να μη χρησιμοποιηθεί απέναντι στην ΑΕΚ, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα καθώς επιστρέφει και η Καναδή κεντρική Αλίσια Περίν.

Η ΑΕΚ που έφτασε στο νησί το Σάββατο το μεσημέρι χωρίς την Άννα Καββαθά έχει στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από 2 σερί ήττες και 4 αγώνες που κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Ο προπονητής του δικέφαλου, Μανώλης Ρουμελιώτης σχολίασε για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας, θέλουμε να αφήσουμε πίσω τις ήττες τις προηγούμενης δύσκολης εβδομάδας συνδυάζοντας ένα θετικό αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση.»

Στη Νάξο βρίσκεται και η αποστολή της ΕΡΤ που θα καλύψει ζωντανά τον αγώνα πανελλαδικά από την κρατική τηλεόραση σε περιγραφή της Ειρήνης Μαραγκού.

Καλούμε τους οπαδούς του Πανναξιακού και όλους τους φιλάθλους του νησιού να βρεθούν ακόμα μία φορά δίπλα στην ομάδα μας και να την στηρίξουν όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής και η είσοδος για τους μαθητές θα είναι ελεύθερη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares