Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 00:47

Ανδριακός τριάδας… 3-1 τον Παμμηλιακό

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο Ανδριακός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 3-1 του Παμμηλιακού και παρέμεινε αήττητος για Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, πράγμα που του δίνει βάσιμες ελπίδες να μπει στην πρώτη τριάδα του ομίλου.

Πρόσωπο του αγώνα ο Νίκος Κριτής που με δύο δικά του γκολ στο πρώτο μέρος η ομάδα της Άνδρου κλείδωσε τη νίκη. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Βαγγέλης Ζαννάκης έβγαλε ασίστ που μετέτρεψε σε γκολ ο χαρισματικός επιθετικός. Ο Ζαννάκης είχε έμπνευση στην πάσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και στο 28΄έκανε την δεύτερη ασίστ που έγινε και πάλι γκολ από τον Κριτή.

Ο Παμμηλιακός των πολλών απουσιών κατάφερε να μπει και πάλι στο παιχνίδι στο 76΄, όταν μετά από στημένη φάση ο Σίδερης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Μάλιστα η ομάδα του Παύλου Δαούτη είχε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει νωρίτερα, αφού στο 65΄είχε χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ατανάσοφ και στο 68΄ο Τσιάμαλος έκανε εκπληκτική απόκρουση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ανδριώτης πορτιέρο κάνει καταπληκτική εμφάνιση για ακόμη μία αγωνιστική.

Το τελικό 3-1 πέτυχε ο Κοντός στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο οποίος νίκησε τον Ζούλια, έπειτα από κάθετη πάσα του Γιώργου Ζαννάκη.

Σημειώνουμε ότι το ματς έληξε σε πάρα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες που επιβεβαίωσαν τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Μουτάφης, Μπακαράς, Κουκά

Ανδριακός (Μεϊμάρογλου): Τσιάμαλος, Βολίκας (27΄Ζαννάκης Γ.), Ξαφάι, Μαμάης (70΄Γαρύφαλλος), Ζαννάκης Β., Ισλαμάι, Γλυνός, Νάζος, Τσορτανίδης, Κριτής, Ουέλικτον (43΄Κοντός).

Παμμηλιακός (Δαούτης): Ζούλιας, Σοσόλι, Δρίλης (46΄Μπεκογιάννη), Ατανάσοφ (67΄Μαυρογιάννης), Σίδερης, Θεοδωράκης, Μαυράκης, Ταγκίρης (85΄Κουρελης), Καμακάρης, Σάντα, Κυρίτσης.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares