Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 01:25

«Επαγγελματική» νίκη για τον Πανναξιακό

NAXOS TYROKOMIA NAXOU BANNER 700X95

Σε ένα κακό από πλευρά θεάματος παιχνίδι ο Πανναξιακός, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, κατάφερε να πετύχει μία εύκολη νίκη με 3-0, κόντρα στην Θύελλα και φτάνοντας τους 7 βαθμούς διατήρησε THIRA VOLCANO METAFORESακέραιες τις ελπίδες του για την είσοδο στην τριάδα των μπαράζ.

Παρόλο που το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό ο Πανναξιακός έδειξε να είναι πιο αποτελεσματικός έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Καρούση, Σκούπρα και Ντάσιο, με τον τελευταίο μάλιστα να σκοράρει δύο φορές.

Στο 13΄ο Σκούπρας δέχτηκε την ασίστ, εκμεταλεύτηκε ολιγορία στην άμυνα της Θύελλας και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο 52΄ο Καρούσης έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Ντάσιος που ακολουθούσε την φάση με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0.SANTORINIS NICK THE GRILL

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Ντάσιος, όταν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυ του πορτιέρο της Θύελλας, αφού πήρε το ριμπάουντ σε μία πολύ ωραία προσπάθεια με ψιλοκρεμαστό σουτ του Καρούση που κατέληξε στο δοκάρι του Ανδρούτσου και πλάσαρε από κοντά τον γκολκίπερ της Θύελλας.

Πλέον Πανναξιακός και Θύελλα συγκατοικούν μαζί στην 3η θέση του βαθμολογικού με 7 βαθμούς και περιμένουν τα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους Φιλώτι και Πανθηραϊκό αντίστοιχα.NAXOS XOYZOYRHS

Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος, με βοηθούς τους Δεληγιάννη και Νεοκοσμίδη.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Περιστεράκης, Λίκα, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Καπίρης, Λεγάκης (46΄Μπίνχι), Χαμηλοθώρης, Σκούπρας (87΄λ.τ. Βιλαντώνης), Ευριπιώτης (46΄Σέμε), Καρούσης, Ντάσιος.

Θύελλα (Διονυσόπουλος): Ανδρούτος, Μπρίτσα, Νομικός, Λύκος, Λιγνός (58΄Μπίμπα), Πάγια (54΄Δημητρακόπουλος), Μπαλλής, Δαβιλάς, Βλαβιανός (55΄Βουλγαράκης), Σάμπα, Δαμίγος.

NAXOS SERGIS NAXOS KERIA LIVANIA CARD

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares