Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 02:31

Πήρε το εξ αναβολής ο Καρτεράδος

Με νικητή τον Καρτεράδο έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Β΄κατηγορίας που έγινε χθες στο Δ.Γ. των Φηρών.

Η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Νάξου και έφτασε του έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στο 18΄ο Πολυκρέτης μετά από εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να διώξει την μπάλα, στέλνοντας την άθελα του στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Στο 32΄ο Φραγκίσκος με πολύ όμορφο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 1-1.

Ο Καρτεράδος πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 37΄, όπου μετά από σουτ στο ύψος του πέναλτι ο Σελιστάι έκανε το 2-1.

Το τελικό 3-1 στο παιχνίδι διαμόρφωσε και πάλι ο Σελιστάι στο 60΄.

Ο Καρτεράδος τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 85΄ο τερματοφύλακας Τάσος Ξαγοράρης αντίκρισε την 2η κίτρινη – κόκκινη κάρτα του άρχοντα της αναμέτρησης για επαφή της μπάλας με το χέρι σε φάση εκτός της μεγάλης περιοχής.

Το ρεπορτάζ δεν περιέχει παραπάνω στοιχεία, καθώς ο διαιτητής αγνόησε την σύμβαση του σάιτ μας με την ΕΠΣ Κυκλάδων και δεν επέτρεψε την είσοδο στον ανταποκριτή μας που είναι επίσημα δηλωμένος στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Μαθιουδάκης, Αντιμισάρης και Ζώρζος.

ΑΟ Καρτεράδος (Τζούρος): Ξαγοράρης Τ., Βαρμάζης, Κλουβάτος Σ., Ξαγοράρης Ν., Κλουβάτος Κ., Μήτσαινας, Νομικός Λ., Μπινιέρης (80΄Κουλόλι), Αργυρός (30΄Ασντινάι), Σελιστάι, Τζούρος (86΄Αναπλιώτης).

ΠΑΣ Νάξου (Σέργης): Χαριτίδης, Πιτταράς, Ξενάκης, Γρυλλάκης (65΄Ζάκο), Καραμπάτσος, Πολυκρέτης, Παπαδόπουλος, Φραγκίσκος, Μοσχονάς, Πρεβολής (57΄Σπαής), Πετρόπουλος (46΄Μπάκαλος).

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares