Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 18:36

«Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι πρωτοπόρων στη Μύκονο

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων του 1ου ομίλου, ο Α.Ο. Μυκόνου – ΑΟ Σύρου με τις δύο ομάδες να μοιράζονται πριν λίγο γκολ και βαθμούς, μένοντας στο 2-2 που αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς για τη συνέχεια.

Ο ΑΟ Μυκόνου προηγήθηκε δύο φορές στον αγώνα, όμως ο Α.Ο. Σύρου βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να απαντήσει και στα δύο γκολ και τελικά να φύγει με τομ βαθμό της ισοπαλίας από τη Μύκονο.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο ΑΟ Μυκόνου πήρε κεφάλι στο σκορ, κάνοντας το 1-0, όταν μετά από σέντρα του Αργυρόπουλου, ο Αμπαδίνης βγήκε σε θέση τετ α τετ και με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Στο 36΄ ο Α.Ο. Σύρου θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σαράντακος και ο Ραμπαβίλας διεκδίκησαν την μπάλα, η οποία κατέληψε στα δίχτυα του γκολκίπερ της Μυκόνου με το σκορ να γίνεται 1-1 και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Μυκόνου να διαμαρτύρονται έντονα για φάουλ στον τερματοφύλακα. Η φάση αυτή έχει καταγραφεί από την κάμερα μας και θα τεθεί στην διάθεση του κοινού του σάιτ μας.

Στο 43΄, ο Ραμπαβίλας μετά κούρσα βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα μα τον Σαραντάκο να του λέει όχι. Δύο λεπτά αργότερα ο Μύρτινας θα σουτάρει από το ύψος του Πέναλτι όμως η μπάλα θα περάσει ξυστά από το δεξί δοκάρι.

Ο ΑΟ Σύρου μπήκε δυνατά στην επανάληψη, όπου ο Ραμπαβίλας βρέθηκε και πάλι μόνος απέναντι στον Σαραντάκο όμως στο πλασέ που επιχείρησε είδε την μπάλα θα βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Σαραντάκου.

Στο 67΄ ο Ντένιζ για τον Α.Ο. Μυκόνου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως ο Συριανός του είπε όχι.

Ο Α.Ο. Μυκόνου θα πάρει ξανά το προβάδισμα στο 79΄ με τον Αμπαδίνη να κάνει συρτή πάσα και ο Μύρτινα και εκείνος με πλασέ να κάνει το 2-1.

Ο Α.Ο. Σύρου δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και τρία λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι έκανε το τελικό 2-2 με γκολ του Κώτση, ο οποίος πλάσαρε τον Καρατζά.

Το παιχνίδι τελείωσε και πάλι με διαμαρτυρίες για τον ΑΟ Μυκόνου καθώς στο 94΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Α.Ο. Μυκόνου διώχνουν οι αμυντικοί του Α.Ο. Σύρου, όμως ο Ράγια θα σουτάρει και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον διαιτητή, ενώ η μπάλα ήταν στο αέρα, πριν φτάσει στο δοκάρι να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα!

Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγέλου, με βοηθούς τους Μουτάφη και Υφαντίδη.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια Χ, Μπαμπακάρ, Καρατζάς, Αργυρίου, Αργυρόπουλος, Μύρτινας, Αμπαδίνης, Πανέτας (50΄ Ξένος), Ντένιζ (75΄Ράγια Ρ.), Κλέιντι

Α.Ο. Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Καριμάλης (1΄Γκουφάς), Μαραγκός, Παπαδάκης, Σαμπάν (66΄ Μπαλοπήτας), Ρούσσος, Κότσι, Γατζέλος, Αμπντούλ, Ραμπαβίλας, Μουλίδης

AOM AOS 2015

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Πάρου – Πανσιφναϊκός 6-0 [vid] Μοιρασιά στη Νάξο [pics] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares