Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 19:10

Με το δεξί oι Έφηβοι του Πανναξιακού [pics]

Ανώτερος ο Πανναξιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ΑΕ Σαντορίνης (57-35) Ανώτερος ο Πανναξιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ΑΕ Σαντορίνης (57-35)

Οι έφηβοι του Πανναξιακού μοιάζουν ικανοί φέτος για το καλύτερο. Διαθέτοντας ένα καυτό δίδυμο γκαρντ (Μαγγιώρος - Καραγιάννης) με παρουσία και εικόνα από τη Γ' Εθνική συμμετέχοντας στους αγώνες της ανδρικής ομάδας σίγουρα είναι σε θέση να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Και το έδειξαν αυτό στην πρεμιέρα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚ Κυκλάδων όταν επικράτησαν με άνεση της ΑΕ Σαντορίνης 57- 35 το πρωί της Κυριακής.

Οι οικοδεσπότες και υπό την καθοδήγηση των Βάβουλα - Καζακίδη ουσιαστικά δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν σε μία εύκολη νίκη. Πόνταραν στην άμυνά τους (δέχτηκαν από έξι πόντους στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα) είχαν επιλογές στην επίθεση (πέντε παίκτες με περισσότερους από πέντε πόντους) και άντεξαν στην .αεροπορία των φιλοξενούμενων (Δαμίγος - Νομικός) την οποία και κράτησαν στους .δέκα πόντους με αποτέλεσμα οι παίκτες του Αξώτη να μην έχουν επιθετικές λύσεις παρά μόνο από την περιφέρεια, που όμως ήταν άστοχοι (ένα τρίποντο).

Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΕ Σαντορίνης  57 - 35

Διαιτητής: Κιουλάφας

Δεκάλεπτα: 17 -06, 09 - 17, 18 -06, 13 - 06

Πανναξιακός (Καραγιάννης):  Κουτάντζης 5, Μαγγιώρος  17 (3), Αρτσάνος 14 (3), Καραγιάννης 8, Μανδηλαράς 2, Γρυλλάκης 4, Γκίκα , Μεσσολογγίτης 7 (1), Βασιλάκης

ΑΕ Σαντορίνης (Μπαλιάκας): Βαρβαρίγος, Βαρζέντας. Λιαπόπουλος 3, Διαμαντοπουλος, Ιλάσκου 1, Ρούσσος 2, Μπουραντάς 7 (1), Νομικός 8, Σιέχου 4, Δαμίγος 2, Μπαλιάκας 8, Θεωδορόπουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares