Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 14:34

Goal / Goal στην Πράγα, κερδίζει η Μονακό‏

Ημέρα Europa League η Πέμπτη και από αυτή τη διοργάνωση προέρχεται ο κύριος όγκος των προτάσεων. Φυσικά, από το «μενού» δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι μπασκετικές επιλογές από την Euroleague.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά αναλυτικά previews αγώνων, ειδήσεις για στοίχημα και, γενικότερα, όλα όσα χρειάζεται ένας παίκτης για να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα γύρω από το στοίχημα στο διαδίκτυο.

Νικάει η Μονακό

Ξεκινάμε με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Μονακό – Άντερλεχτ. Κομβικό το σημερινό ματς για τη Μονακό στην προσπάθεια πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Με σημερινή νίκη η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ «πετάει» σίγουρα εκτός του παιχνιδιού την Άντερλεχτ και ευελπιστεί σε νίκη της Τότεναμ στο Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να κλειδώσει από σήμερα το στόχο. Από την άλλη πλευρά, το γεγονός ότι απέχει από την αγωνιστική δράση εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες απασχολεί ιδιαίτερα την Άντερλεχτ ενόψει του σημερινού κρίσιμου ματς. Τα γεγονότα στο Παρίσι δεν άφησαν ανεπηρέαστο το Βέλγιο και οι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών κατέστησαν αναπόφευκτη την αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με τη Λόκερεν. Θεωρούμε ότι η Μονακό έχει το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση και θα τη στηρίξουμε!

Σκοράρουν στην Πράγα

Συνεχίζουμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Σπάρτα Πράγας – Αστέρας Τρίπολης. Το πλέον κρίσιμο παιχνίδι στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Αστέρα Τρίπολης είναι το σημερινό, με την ομάδα της Αρκαδίας να είναι υποχρεωμένη να φύγει με το διπλό από μία πολύ δύσκολο έδρα. Η γηπεδούχος Σπάρτα Πράγας θα μπει στο σημερινό ματς με βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα, γνωρίζοντας ότι μία ενδεχόμενη νίκη θα κλειδώσει σχεδόν σίγουρα την πρόκριση στους «32». Ο Αστέρας, από την πλευρά του, είναι υποχρεωμένος να πετύχει σήμερα το πρώτο ευρωπαϊκό του διπλό, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στους «32» του θεσμού. Στοιχηματικά, θεωρούμε ότι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει αξία και θα το τιμήσουμε.

Δε χάνει η Μίντιλαντ

Επόμενη πρόταση, το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι Λέγκια Βαρσοβίας – Μίντιλαντ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι γηπεδούχοι, έχοντας πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Στον πιο πρόσφατο αγώνα τους, νίκησαν 1-0 την Σλασκ εντός έδρας για το πρωτάθλημα, προηγουμένως είχαν κερδίσει 4-1 την Χοϊνιτσάνκα εντός έδρας για το Κύπελλο και την Πογκόν 1-0 ξανά για το πρωτάθλημα, αλλά στο Europa League, έχασαν 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ εκτός έδρας. Από την άλλη, η Μίντιλαντ, μετά από ένα πολύ κακό διάστημα με έξι συνεχόμενες ήττες (η μία στην παράταση), έχει καταφέρει να βρει και πάλι τα πατήματά της, ως ένα σημείο. Αν σήμερα κερδίσει και η Κλαμπ Μπριζ δε νικήσει τη Νάπολι, θα προκριθεί ως δεύτερη και θεωρούμε ότι θα καταφέρει, τουλάχιστον, να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Βαρσοβία.

Over στο Λίβερπουλ

Περνάμε στον αγώνα Λίβερπουλ – Μπορντό, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Τη νίκη που θα επικυρώσει την πρόκριση της στην φάση των «32» ψάχνει σήμερα η Λίβερπουλ κόντρα στην Μπορντό. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «κόκκινοι» και με... αέρα Κλοπ, προέρχονται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-4 επί της Μάντσεστερ Σίτι, με το συγκρότημα του Γερμανού να εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του στα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αναμένουμε και απόψε ένα ιδιαίτερα «ανοιχτό» παιχνίδι κόντρα στην Μπορντό, η οποία είναι υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη και μόνο, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Μπορεί τη νίκη η Κράσνονταρ

Τελευταία πρόταση από το Europa League, το «1 DNB» σε απόδοση 2.50 στην αναμέτρηση Κράσνονταρ – Ντόρτμουντ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς διεξάγεται στη Ρωσία ανάμεσα σε Κράσνονταρ και Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει ότι είναι οι καλύτερες του ομίλου, σήμερα θα ξεκαθαρίσουν τις μεταξύ τους διαφορές με φόντο την πρωτιά. Οι Ρώσοι χρειάζονται έναν πόντο για να «αγγίξουν» την πρόκριση. Έναν πόντο αναζητά και η Ντόρτμουντ προκειμένου να τελειώσει και μαθηματικά η πρωτιά του ομίλου. Οι Γερμανοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, αυτή που «καίγεται» σήμερα περισσότερο είναι η Κράσνονταρ και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη.

Κερδίζει η Μακάμπι

Ολοκληρώνουμε Euroleague και τον αγώνα Ουνικάχα Μάλαγα – Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον οποίο θα πάμε με τη νίκη της Μακάμπι σε απόδοση 2.80. Η Μάλαγα έχει σχεδόν προκριθεί αφού απέχει τέσσερις νίκες από την πέμπτη Μακάμπι και απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές. Τα περιθώρια της Μακάμπι στενεύουν και το μέλλον της δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνη, αλλά και από τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων - Νταρουσάφακα και Μπάμπεργκ με ρεκόρ 3-3 και 4-2 αντίστοιχα. Το όνομα και μόνο της Μακάμπι δεν επιτρέπει στο σύνολο της ομάδας να παρατήσει τα όπλα και να δεχθεί την κατάσταση. Στον πρώτο γύρο η Μάλαγα είχε κάνει «διπλό» 82-93 και η αλήθεια είναι ότι από τότε η κατάσταση της Μακάμπι χειροτέρεψε. Στη Μακάμπι η έλευση του Τάμπακ έχει παρουσιάσει μια μικρή αλλαγή κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας. Με την ΤΣΣΚΑ ήταν καλή και κατέρρευσε μετά το 24’ ενώ μετά στο Ισραήλ διέλυσε τη Μακάμπι Χάιφα που ήταν ισόβαθμή της πριν. Η Μάλαγα δεν βρίσκεται στα καλύτερά της με κακές εμφανίσεις στην Ισπανία και την κάκιστη εμφάνιση στο Μπάμπεργκ. Αξίζει ένα ποντάρισμα στη νίκη της Μακάμπι που προσφέρεται σε αποδόσεις άνω το 2.75.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares