×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 20:07

Το συγκινητικό μήνυμα του προέδρου της Τραμπζονσπόρ

Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Τραμπζονσπόρ στο facebook με την υπογραφή του προέδρου της ομάδας Μεχμέτ Οζ, που μας κάνει κάτι περισσότερο από περήφανους για τον Πανναξιακό και την Νάξο. Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Τραμπζονσπόρ στο facebook με την υπογραφή του προέδρου της ομάδας Μεχμέτ Οζ, που μας κάνει κάτι περισσότερο από περήφανους για τον Πανναξιακό και την Νάξο.

Το μήνυμα του προέδρου της Τραμπζονσπόρ Μεχμέτ Οζ, είναι απόδειξη πως ο αθλητισμός ενώνει τους λαούς και πως όποιες διαφορές βρίσκονται μόνο σε πολιτικό επίπεδο.

Ο Πανναξιακός ανταπέδωσε με το παραπάνω την φιλοξενία της Τούρκικης Τράμπζον στην Τραπεζούντα και με την υποδειγματική συμπεριφορά των οπαδών του «υποχρέωσε» τον πρόεδρο της φιλοξενούμενης να μιλήσει με τα καλύτερα για την Ελληνική ομάδα, τους παράγοντες και τους φιλάθλους της.

Σε ελεύθερη μετάφραση και με την βοήθεια του google translate θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε το κείμενο στα Ελληνικά.

«Η Φιλία Κέρδισε»

Η Τραμπζονσπόρ και ο Πανναξιακός αγωνίστηκαν χτες βράδυ για το Cev Challenge Cup και νικητής από αυτόν τον αγώνα ήταν η φιλία. Στο κλειστό γήπεδο της Νάξου υπήρξε μία θαυμάσια ατμόσφαιρα που ήταν αδύνατο να μην θαυμάσουμε. Οι φίλαθλοι στις κερκίδες δεν σταμάτησαν στιγμή να υποστηρίζουν την ομάδα τους αλλά και να χειροκροτούν και τις δύο ομάδες. Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ ο Πανναξιακός είχε ηττηθεί ο κόσμος έδωσε συγχαρητήρια στην Τραμπζονσπόρ σε ένα πολύ ζεστό και όμορφο κλίμα. Αμέσως μετά η διοίκηση του Πανναξιακού με όλες τις αθλήτριες του και η αποστολή της Τράμπζονσπόρ δείπνησαν μαζί σε ένα πολύ ζεστό, φιλόξενο και διασκεδαστικό κλίμα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την φιλοξενία τους. Ζηλεύω για όλα αυτά που ζήσαμε στη Νάξο και μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να κάνουμε τα ίδια. Ο αγώνας αυτός ήταν μία γέφυρα φιλίας ανάμεσα στους δύο λαούς. Σας ευχαριστούμε Νάξο και Πανναξιακέ. Ακόμα κι αν χάσατε στον αγώνα κερδίσατε την φιλία μας.

(Μεχμέτ Οζ)

trab zon

Οι Τούρκοι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ στο κλειστό της Νάξου

“DOSTLUK KAZANDI”
İdmanocağı ve Naxos takımları dün akşam bir Challenge Cup eleme maçı oynadı ve sonuç olarak dostluk kazandı. Salonda müthiş bir atmosfer vardı hayran olmamak elde değildi. Maç bitene kadar takımlarını müthiş destekleyen bir taraftar grubu vardı. Maç bitince takımımızı çağırıp tebrik ettiler. Akşam takımımıza bir yemek verdiler ve yöneticiler, takım ve tüm ekipleri oradaydı. Müthiş eğlenceli bir ortam oluştu kendilerini kutluyorum. İnsanlık adına kıskanıyorum biz aynı şeyleri yapamayız diye düşünüyorum. İki camia arasında dostluk köprüsü oluştu. Teşekkürler Naxos ve Naxoslular. Siz kaybetmediniz bizlerin dostluğunu kazandınız. (MEHMET ÖZ)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares