Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 00:48

Με εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον

Μπορεί στην πρεμιέρα του 2ου γύρου να δέσποζε το ντέρμπι Πανθηραϊκού – Θύελλας (1-0), αλλά σήμερα στις 14:45 το Φιλώτι υποδέχεται τον ΑΟ Πάρου, σε ένα εξίσου σημαντικό ματς με εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρων.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, όπου παρουσιάζει ένα συμπαγές σύνολο, ενώ ο ΑΟ Πάρου ταξιδεύει στη Νάξο με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει ζωντανό στην υπόθεση τριάδα.

Όσο αφορά της απουσίες, ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, το Φιλώτι θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κρητικού και Λυμπερτά που δεν προπονήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε, ενώ στην ομάδα επιστρέφει ο μικρός Μακρυμανόλης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Πάρου έχει ένα γεμάτο απουσιολόγιο και γνωρίζει πολύ καλά ότι θα αντιμετωπίσει μία εξαιρετική ομάδα, ενώ θα πρέπει να προσαρμοστούν στις ιδιαιτερότητες του γηπέδου του Αγερσανίου.

Για διάφορους λόγους δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή οι: Αρκουλής, Βεντουρής, Γιουρτζίδης, Χατζία, Μετάι και Τριανταφυλλίδης.

Ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια σαν βασικός αναμένεται να κάνει ο Βασιλάρης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:45 με διαιτητική τριάδα τους: Καλορογιάννη, Φαν Άακεν και Ψαρρά.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares