Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 01:07

Σοβαρός ο τραυματισμός του Ζώνα

Οι φόβοι του ιατρικού τιμ του Πανθηραϊκού επιβεβαιώθηκαν και ο Τραυματισμός του Ντέμη Ζώνα αποδείχτηκε εξαιρετικά σοβαρός και είναι ικανός να του στερήσει ακόμα και ολόκληρη τη χρονιά.

Πιο αναλυτικά ο Ντέμης Ζώνας σε μία σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Θύελλας Κώστα Ανδρούτσο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην κνήμη. Ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του παίκτη θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Δείτε την ανακοίνωση του Πανθηραϊκού

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου, με γκολ που πέτυχε ο Ντέμης Ζώνας στο 20'.

Για την οικογένεια του Πανθηραϊκού όμως το σημερινό αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς στο 55ο λεπτό του αγώνα, ο Ντέμης Ζώνας σε προσπάθειά του να σκοράρει, συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη και αποχώρησε εσπευσμένα με προορισμό το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης, όπου του τοποθετήθηκε γύψος.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας μας για μια ακόμη φορά φέτος, αφού και στις αρχές του Οκτωβρίου είχε τραυματιστεί επίσης σοβαρά ο ποδοσφαιριστής μας Σάκης Κουκούλης.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

demis

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares