Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 20:32

Οι στρατιώτες ''πεθαίνουν'' στον πόλεμο

Ο αγώνας - παρωδία ανάμεσα στον Πρωτέα και τον Πανναξιακό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής (2ος όμιλος Νότου) έχει τελειώσει.

Ο Πρωτέας κέρδισε με άνεση (87-44), νίκη που δεν αλλοιώνει το χαρακτήρα της αλλά χαρακτηρίζουμε τον αγώνα ως ..παρωδία από τη στιγμή που οι πέντε παίκτες του Πανναξιακού (Καρβούνης.

Χριστόδουλος, Ακτύπης - Γουνές, Παγώνης και Κυριακόπουλος) πήραν την απόφαση να δουν τον αγώνα από το πάγκο.

Είτε με πολιτικά είτε όχι. Και η επιλογή τους αποτελεί ένα μήνυμα προς τη διοίκηση της ομάδας ώστε να εκπληρώσει όρους της συμφωνίας που έχει γίνει και έως τώρα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Κίνηση που έρχεται ως συνέχεια μίας δύσκολης εβδομάδας με προπονήσεις στο νησί μόνο από τους ντόπιους και τη παραίτηση τόσο του Σπύρου Κορρέ όσο και του Νίκου Βαφία από το ΔΣ της ομάδας.

Παραιτήσεις που όμως θα τεθούν στο τραπέζι στο επόμενο ΔΣ της ομάδας που αναμένεται να διεξαχθεί το αργότερο έως τη Τρίτη... Και τότε θα κριθούν πολλά.

Με τη λήξη του αγώνα όμως ο Σπύρος Μάκαρης, εκ των αρχηγών της ομάδας, ο παλαιότερος στην παρέα αυτή εξέφρασε με τον δικό του τρόπο τα συναισθήματά του στέλνοντας παράλληλα και πολλαπλά μηνύματα προς όλους. Αρκεί να έχουν βέβαια τη διάθεση να τα ακούσουν...

Ακούστε τον...

"Οι στρατιώτες πεθαίνουν στον πόλεμο"

Συνχαρητηρια στους φίλους/συμπαίκτες μου που σημερα τα δώσανε ολα... Που βρίσκονται πάντα κοντα στην ομαδα...στην ομαδα που σέβονται κ αγαπάνε!!!! Δείχνουν καθε φορα οτι βάζουν την ομαδα πάνω απο ολα...δεν κρύβονται ποτε....Και στα δύσκολα ειναι πάντα εκει... Αγωνίζονται γι αυτή την ομαδα κ το νησι μας!!!!!!

Υ.γ ελπιζω να λυθούν άμεσα ολα τα προβλήματα κ να ξεκινήσουμε προπονήσεις παλι ολοι μαζι την Τριτη!

Υ.γ2 βγάλτε τους εγωισμούς σας...να σώσουμε την ομαδα

Υ.γ3 οποιος δεν θελει να ειναι κοντα ας το δηλώσει κ να αποχωρισει!

Υ.γ4 πανναξιακος παντου κ για πάντα!

Υ.γ5 φίλοι μου...δεν παίζουμε με την ομαδα...δεν παίζουμε με τον κόσμο μας..δεν παίζουμε με το νησι μας!!!"

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares