Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 21:32

Δεν σεβάστηκαν τον Πανναξιακό και το νησί

Έξω φρενών είναι ο Ναξιώτης Επιχειρηματίας και μέλος των διοικήσεων του Πανναξιακού, με μεγάλη προσφορά στον Ναξιακό αθλητισμό, κ. Δημήτρης Καρούσης, με την απόφαση των «επαγγελματιών» παικτών της ομάδας μπάσκετ να μην λάβουν μέρος στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Πρωτέα.

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα δεν έλαβαν μέρος οι: Καρβούνης, Χριστόδουλος, Ακτύπης - Γουνές, Παγώνης και Κυριακόπουλος, οι οποίοι λόγω κάποιον διαδικαστικών εκκρεμοτήτων που είχαν με την διοίκηση (όχι οικονομικών), τηρώντας μία προκλητική στάση, προτίμησαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τον πάγκο και να μην λάβουν μέρος σε αυτόν ακόμα και όταν υπήρχαν ελπίδες να τον κατακτήσει η ομάδα, που όπως ήταν φυσικό στο τέλος κατέρρευσε.

Αναλυτικά ο κ. Καρούσης είπε στο S.C.: «Θεωρώ άκρως αντιεπαγγελματική την στάση που κράτησαν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ, που δεν σεβάστηκαν την ομάδα και το νησί μας με την απόφαση τους αυτή. Ήμουν παρών στο γήπεδο και ζήτησα στους παίκτες να κατέβουν να παίξουν και εκείνοι το αρνήθηκαν, πράγμα που σημαίνει είναι ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Η στάση τους ήταν προκλητική γιατί τους υποσχέθηκα ότι το πρόβλημα θα λυθεί με δική μου παρέμβαση αν χρειαστεί. Ξέρω ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που θα μπορούσα εύκολα να λύσω και εγώ. Μόνο τα δικά μας παιδιά έδειξαν φιλότιμο και ψυχή. Σα Ναξιώτες φίλοι του αθλητισμού ζητάμε από τους παίκτες του Πανναξιακού να είναι σωστοί σε αυτά που έχουν δεσμευθεί και να σεβαστούν εμάς και την ομάδα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares