Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 01:36

Εύκολο απόγευμα για τον Πανναξιακού στη Σίφνο‏

Σε ένα παιχνίδι όπου υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί πριν την έναρξη του, ο Πανναξιακός χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κατάφερε να επιβληθεί με το ευρύ 6-0 επί του γηπεδούχου Πανσιφναϊκού.

snapshot 001Οι φιλοξενούμενοι απ' το ξεκίνημα του αγώνα μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 9' όταν μετά από μια "γλυκιά" σέντρα του Καρούση από δεξιά, ο Καπούς με μια αδύναμη αλλά ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ του Πανσιφναϊκού (που αντέδρασε αλλά η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή της εστίας του).

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 14' η πολύπειρη ομάδα από τη Νάξο διπλασίασε τα τέρματα της, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ οι αμυντικοί του Πανσιφναϊκού ολιγώρησαν και μέσα από τη μικρή περιοχή του Κάραβου ο Καρούσης με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

snapshot 004Η πίεση των παικτών του Πανναξιακού συνεχίστηκε και στο 20' ο Σκούπρας με ένα εκπληκτικό σουτ 15-20 μέτρα έξω και αριστερά από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του Κάραβου που προσπάθησε αλλά ήταν αδύνατο να αποκρούσει σημειώνοντας το 0-3 για την ομάδα του με ένα γκολ που σίγουρα έχει θέση στα ομορφότερα της σεζόν.

snapshot 006Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι εξακολούθησαν να έχουν την υπεροχή αλλά το σκορ δεν άλλαξε αφού η άμυνα του Πανσιφναϊκού και ο Κάραβος κράτησαν το 0-3.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πανναξιακού ξεκίνησε δυνατά και στο 58' μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια του Λίκα και σέντρα του στο ύψος της μικρής περιοχής του Κάραβου ο Καπούς με πλασέ έκανε το 0-4.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο 85' όπου ο Μανωλάς που είχε περάσει ως αλλαγή με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρούση έκανε το 0-5.

Με την συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Καρούσης με ένα δυνατό σουτ έξω απ'τη μεγάλη περιοχή του Κάραβου έστειλε τη μπάλα στην εστία του κάνοντας το 0-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Πανσιφναικός Α.Σ. - Α.Ο. Πανναξιακός: 0 – 6

Σκόρερ: 9', 58' Καπούς, 14', 90' Καρούσης, 20' Σκούπρας, 85' Μανωλάς.

Διαιτητής: Γ. Ζαράνης

Βοηθοί: Ι. Αρμακόλας, Ν. Δεληγιάννης

Πανσιφναικός Α.Σ. (Φράγκος): Κάραβος, Ζαμπέλης, Λεμπέσης Γρ., Μόσχος (72' Ραπτόπουλος), Διαρεμές Θ., Μαυρογιάννης, Ατσόνιος, Ρώτας, Γεωργούλης (67' Σαίλοβιτς), Μαζαρός (69' Χρύσος), Αναστασίου.

Α.Ο. Πανναξιακός (Προμπονάς): Περιστεράκης, Λίκα (65' Μπίνχι), Λεγάκης, Παπανικολάου, Καλίρης, Χαμηλοθώρης, Καπούς (68' Μανωλάς), Σέμε, Ντάσιος (46' Ανευλαβής Μ.), Σκούπρας, Καρούσης.

 Βασάλος Χρήστος

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares