Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 22:20

Αναγνωρίστηκε ο Σύνδεσμος Προπονητών Κυκλάδων

Και επίσημα πλέον οι προπονητές των Κυκλάδων αποκτούν τον δικό τους σύνδεσμο και παράλληλα κερδίζουν πολλά που μέχρι σήμερα δεν ήταν δυνατόν να υλοποιηθούν.

Το σύνδεσμος προπονητών αναγνωρίστηκε από το πρωτοδικείο και απομένει να πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Δ.Σ.

Μέχρι τώρα εγγεγραμμένα είναι 20 μέλη που είναι και τα ιδρυτικά. Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και αναμένεται να αυξηθεί σύντομα ο αριθμός των μελών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε νησί που θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση, με πιθανότερο τόπο την Πάρο.

Η ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Καταστατικό του Συνδέσμου μας, με την επωνυμία «ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου αναγνωρίστηκε με α.α 23/2015 διάταξη του Ειρηνοδικείου Ερμούπολης -Συρου και καταχωρήθηκε στα βιβλία αναγνωρισμένων Σωματείων του Πρωτοδικείου Σύρου με α.α 1262/2015. Σύμφωνα με το άρθρο 83 ΑΚ, εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η ημέρα και ο τόπος όπου θα γίνει η πρώτη Γενική Συνέλευση και η προκήρυξη των αρχαιρεσιών !!

Με εκτίμηση

Η Προσωρινή Διοίκηση

Καμπαξης Δημητρης, Λιγνός Μιχαλης, Μανθοπουλος Μιχαλης, Μπάιλας Ευάγγελος και Μπελεγρινης Ακης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares