Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 18:40

Η στιγμή που … έσπασε η καρδιά μου [vid]

Είναι από τα παιδιά που δεν αρέσκονται στην δημοσιότητα. Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση κινείται …αθόρυβα και είναι σε συνεχή εγρήγορση ενώ το βιογραφικό της είναι γεμάτο.

Όμως, τη πιο όμορφη εμπειρία της, την βίωσε πριν από μερικές εβδομάδες, στις αρχές του Ιανουαρίου όταν για 15 μέρες βρέθηκε στη Λέσβο με σκοπό να βοηθήσει από κοντά τους εθελοντές που μάχονται ώστε σε καθημερινή βάση να σώσουν ψυχές, να δώσουν ελπίδας στους πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι παλεύουν με τα κύματα αναζητώντας μία καλύτερη ζωή.

Και με την βοήθεια του NaxosPress μας αφηγείται με τον δικό της ξεκάθαρο λόγο τα συναισθήματα που βίωσε, εξηγεί την αυθόρμητη απόφασή της να ταξιδέψει στην Λέσβο, την καθημερινότητά της που ήταν σε συνεχή συναγερμό ώστε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα κύματα των μεταναστών και κυρίως μας τονίζει την στιγμή που άλλαξε τη ζωή της.

Τη στιγμή εκεί που διαπίστωσε γιατί το επάγγελμα του ναυαγοσώστη είναι κυρίως λειτούργημα στη μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές… Και όπως λέει ανάμεσα στα άλλα «Είμαι πολύ χαρούμενη που πήγα…. Είναι μία άλλη φάση, άλλη εμπειρία ζωής… Βρήκα εκεί ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο, Hawai, Canada, Los Angeles, απ΄όλο τον κόσμο, τουλάχιστον ντροπή μετά από τόσα χρόνια που εξασκώ το επάγγελμα.»

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares