Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 21:46

Δύσκολα μένει ο Σκούπρας στον Πανναξιακό

Τελικά μερικές φορές υπάρχουν μεγαλύτερες δυνάμεις από το θέλω και αυτό ταιριάζει ''γάντι'' στην περίπτωση του Κώστα Σκούπρα.

Ο άσος του Πανναξιακού πριν έναν μήνα περίπου είχε δηλώσει ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα της Νάξου γι προσωπικού λόγους. Τελικά τότε είχε βρεθεί μία λύση και ο Λαρισαίος παίκτης είχε μείνει στην ομάδα, κάνοντας μάλιστα διευκρινιστικές δηλώσεις στο S.C.

Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κώστας Σκούπρας ξεπερνά την θέληση του και δύσκολα θα μείνει στη Νάξο, όπου θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχει εγκλιματιστεί πλήρως.

Παρόλο του ότι ο παίκτης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να βοηθήσει τον Πανναξιακό αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στο σπίτι του, όπου θα αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της εκεί περιφέρειας που θα του επιτρέψει να είναι κοντά στους οικείους του.

Ο παίκτης και η διοίκηση διατηρούν άψογες σχέσεις και στις μεταξύ τους συζητήσεις έχει μείνει ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του. Πάντως από την πλευρά της η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να βρει μία λύση αλλά αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Όσο αφορά τον αντικαταστάτη του, ο Πανναξιακός βρίσκεται σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές, θέλοντας να αποκτήσει έναν ποιοτικό παίκτη που θα μπορέσει να αντικαταστήσει επάξια τον Κώστα Σκούπρα.

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός προετοιμάζεται εντατικά, με τον Γιώργο Προμπονά να βλέπει γεμάτο το οπλοστάσιο του, καθώς υπάρχει μεγάλη συμμετοχή σε κάθε προπόνηση.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares