Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 14:53

Βίντεο αφιέρωμα στον Φοίνικα

Ο Φοίνικας ως γνωστόν δεν κατάφερε να κάνει το απαραίτητο βήμα που θα τον έφερνε μιαν ανάσα από τα τελικά του πρωταθλήματος. Είτε από ατυχία είτε από σύγχυση, η συριανή ομάδα πέταξε την ευκαιρία και σήμερα Κυριακή, 19 Απριλίου και ώρα 17:00 έχει άλλη μια για να ξαναφέρει τα πράγματα σε τάξη και να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Είναι η ώρα να ξεπληρώσει την υπεροψία κάποιων ερυθρόλευκων παικτών, όπως ο Ντιάτσκοβ που κατάφερε να εξαγριώσει τους φιλάθλους του Φοίνικα με τις άσεμνες χειρονομίες του μετά από δύο συνεχόμενους άσους που πέτυχε. Είναι η ώρα για το Πειρατικό να βάλει τα καλά του και με ένα εκκωφαντικό ρεσάλτο να διαλαλήσει παντού στην Ελλάδα οτι η νίκη ανήκει στους τολμηρούς και πως τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα. Αν ο Φοίνικας νικήσει σήμερα και μετά στο Ρέντη επαναλάβει την φανταστική εμφάνιση του πρώτου αγώνα τότε για άλλη μια φορά θα ζήσουμε τις συγκινητικές στιγμές του 2012, ελπίζουμε όμως χωρίς παρόμοια κατάληξη (ως γνωστόν, ο Φοίνικας έφθασε για πρώτη και μοναδική φορά ως τώρα στα τελικά του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή τα οποία δεν έληξαν ποτέ, καθώς ο 5ος αγώνας λόγω επεισοδίων και ΄΄θερμότατης΄΄ υποδοχής από αντίπαλη ομάδα και φιλάθλους, δεν πραγματοποιήθηκε, η αποστολή του Φοίνικα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα και πρωταθλητής Ελλάδος ανακηρύχτηκε ο ΄΄Γηραιός΄΄).
dokic foinikas orestiada
Όπως και να ΄χει, ο Α.Ο. Φοίνικας έχει εδραιωθεί πλέον στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ, και όλη η Σύρος χρωστάει τεράστια ευγνωμοσύνη στον απίστευτο πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Παλιόπορτα Δημήτριο, τους ακάματους συνεργάτες του σε όλες τις βαθμίδες και φυσικά στους περίφημους παίκτες του που δίνουν ψυχή τε και σώματι κάθε φορά αγώνα για νίκη και όχι για τους τύπους, διαφημίζοντας παράλληλα το νησί στα πέρατα της Ελλάδας. Μέσα από την καρδιά μας, η ομάδα του protevousa.gr καταθέτουμε το δικό μας μεγάλο ΄΄ευχαριστώ΄΄ σε όσους προαναφέραμε με ένα βίντεο που ελπίζουμε οτι θα συγκινήσει και θα ατσαλώσει το φρόνιμα για να υλοποιηθεί επιτέλους το όνειρο της κορυφής. Ο Φοίνικας το δικαιούται και ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο ρεσάλτο! Καλή επιτυχία παιδιά!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00

protevousa.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares