Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 00:22

«Πλημμύρησε» με ΠΑΣ Νάξου η Αγία Άννα… [pics]

Γέμισαν την αίθουσα του κέντρου Γοργόνα στην Αγία Άννα της Νάξου οι φίλοι του ΠΑΣ Νάξου, τιμώντας με την παρουσία τους την κοπή της πίτας του σωματείου.

Πολλή ζεστή εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις και ιδιαίτερες βραβεύσεις, με το κέφι να φουντώνει με το μουσικό πρόγραμμα που ακολούθησε.

Το παρών έδωσε σύσσωμο σχεδόν το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ βραβεύτηκαν οι μαθητές που αρίστευσαν και είναι παίκτες της ομάδας.

Ιδιαίτερη τιμή το αναμνηστικό δώρο από την ΕΠΣ Κυκλάδων προς τον μικρό Κώστα Μαθιάσο, που είχε το ατύχημα με το κάταγμα στο χέρι του κατά τη διάρκεια των αγώνων των Μικτών μας ομάδων.

Τιμητική βράβευση υπήρξε και προς τον ΠΑΣ Νάξου από την ΕΠΣ Κυκλάδων, που βράβευσε το σωματείο της Νάξου για την σωστή δουλειά που κάνει στις ακαδημίες.

Τυχερός για 3η σερί χρονιά ο ταμίας του συλλόγου κος Ορφανός, τιμήθηκαν δε οι Τερζίδης και Πουρπουτίδης, μέλη της οικογένειας του ΠΑΣ Νάξου με τον Γραμματέα Γιάννη Παπαδόπουλο σε ρόλο εκφωνητή με τη περιγραφή και τα σχόλιά του να κάνει τους τιμηθέντες να δακρύζουν και το σύνολο των παρευρισκομένων να ξεσπά σε χειροκροτήματα...

Καλύτερη στιγμή; Η αποκάλυψη ότι η σύζυγός και πεθερά του Τερζίδη (γενικού αρχηγού της ομάδας) είναι Παναθηναϊκοί τη στιγμή που ο ίδιος είναι Ολυμπιακός... Και δεν θα αναφερθούμε για την περιγραφή του κου Παπαδόπουλου για το πως η σύζυγος Τερζίδη γοητεύτηκε από τον άντρα της... Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του συλλόγου.

Θα ακολουθήσει το δελτίο τύπου του συλλόγου.

pita ds

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares