Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 02:00

Πίτα με τιμές στους Βετεράνος από τον ΠΑΣ Τήνου [pics]

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. ο Π.Α.Σ. Τηνου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Φίλοι, αθλητές και διοίκηση του Π.Α.Σ. Τηνου, έδωσαν το παρών σε μία εκδήλωση, όπου το σωματείο της Τήνου τίμησε για άλλη μια χρονιά βετεράνους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει στο Τηνιακο ποδόσφαιρο, εκτιμώντας έτσι την προσφορά τους.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Κοκονακης, αφού ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους, στη συνέχεια ενημέρωσε για τον λόγο που η ανδρική ομάδα δεν συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα, αναφέροντας ότι, δεν ήταν απόφαση της διοίκησης να μην συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα  και ότι άδικα κατηγορήθηκε, επιμερίζοντας την ευθύνη στην ΕΠΣ Κυκλάδων, αφού όπως όλοι θυμόμαστε είχαν υπάρξει και σχετικές ανακοινώσεις.

Ο κ. Κοκονάκης δεν παράλειψε να ευχαριστήσει τους περσινούς προπονητές του ανδρικού τμήματός και τέλος την εφηβική ομάδα που στην πρώτη χρονιά δημιουργίας της κατάφερε να κάνει μια εκπληκτική πορεία και να φτάσει έως το Final Four της Πάρου.

Στη συνεχεία ο Πρόεδρος  έδωσε τον λόγο στο περιφερειακό σύμβουλο Τηνου κ. Ιωάννη Γιαγιά, ο οποίος ευχήθηκε στον κόσμο, κάνοντας μία ενημέρωση για την δράση της περιφέρειας σχετικά με θέματα που αφορούν τον ΠΑΣ Τήνου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο ΠΑΣ Τήνου, συνεχίζοντας την παράδοση, για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια τίμησε κάποιους ποδοσφαιριστές,  οι  οποίοι έχουν προσφέρει με την συμμετοχή τους στο τηνιακό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι δεν ξεχνά σε ποιους στηρίζει τις βάσεις σε ότι υπάρχει μέχρι σήμερα.

Οι Βετεράνοι που τιμήθηκαν ήταν οι κ.κ.: Ευάγγελος Περιαλης, Νικόλαος Καλογήρου, Κωνσταντίνος Τσοπλακης, Ιωάννης Φώσκολος και Ιωσήφ Δελατολας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares