Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 13:38

Στήριγμα ο Πανιώνιος, με το Over 2.5 στην Μπράγκα‏

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στη σημερινή ημέρα, παρόλα αυτά το ποδοσφαιρικό κουπόνι περιλαμβάνει αναμετρήσεις απ’ τις οποίες προκύπτουν στοιχηματικές επιλογές. Θα μας απασχολήσει το τελευταίο ματς της αγωνιστικής στη Σούπερλιγκ ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναιτωλικό, όπως επίσης και η αναμέτρηση Μπράγκα – Εστορίλ. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr. Να σημειωθεί ότι μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα αγώνων στο www.liveagones.gr!

Βγάζει τον «άσσο» ο Πανιώνιος

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Πανιώνιος – Παναιτωλικός, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.15. Μια πολύ μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται σήμερα στον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι είναι το φαβορί κόντρα στον Παναιτωλικό, θέλουν να αξιοποιήσουν για ακόμη μια φορά την έδρα τους και να πάρουν την έκτη νίκη στη Νέα Σμύρνη, έτσι ώστε να «πιάσουν» τον ΠΑΟΚ στους 34 πόντους και να αποσπαστούν στο +3 απ’ τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι γίνεται ακόμη κρισιμότερο με δεδομένο ότι ακολουθούν δύο σερί εκτός έδρας δοκιμασίες για τον Πανιώνιο κόντρα σε Καλλονή και Βέροια, δύο ιδιαίτερα και απαιτητικά παιχνίδια. Έδειξε μέταλλο η ομάδα του Ουζουνίδη την περασμένη εβδομάδα στην Κομοτηνή, πήρε ένα «μάγκικο» διπλό και έκανε «άλμα» προς την πεντάδα. Αήττητος στα τελευταία 7 ματς για όλες τις διοργανώσεις ο Πανιώνιος (4-3-0), δέχτηκε μόλις 1 γκολ σ’ αυτό το σερί! Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός, «τρέχει» επίσης θετικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Προέρχεται απ’ την εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Καλλονής, ένα ματς ματς με πολλές ευκαιρίες, υψηλό ρυθμό και όμορφες συνεργασίες, με τους Αγρινιώτες να κατακτούν τη δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου παρέμειναν αήττητοι (3-1-0). Αυτοί οι 10 πόντοι τους έφεραν στους 26 πόντους και το -5 απ’ την πεντάδα, όριο όπου έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να προλάβει, με δεδομένο ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν πείθει. Αμφίρροπη αναμέτρηση, ωστόσο θεωρούμε ότι η έδρα έχει το προβάδισμα.

Με το Over 2.5 για Μπράγκα και Εστορίλ

Πάμε στο παιχνίδι της Μπράγκα με την Εστορίλ, όπου θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90. Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας έκανε μεσοβδόμαδα η Μπράγκα. Το συγκρότημα του Πάουλο Φονσέκα κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 της Ρίο Άβε. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Πέντρο Σάντος στο 7’. Στο πρωτάθλημα η Μπράγκα παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-2 που γνώρισε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις 10 Ιανουαρίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νασιονάλ Μαδέιρα (3-2 εκτός έδρας) και Ρίο Άβε (5-1 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μποαβίστα (0-0 εκτός έδρας). Στον αντίποδα, η Εστορίλ πήρε έξι βαθμούς στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Φαμπιάνο Σοάρες επικράτησε των Μπελενένσες (2-0 εντός έδρας) και Μορεϊρένσε (3-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Αρούκα (1-0 εκτός έδρας), Μπενφίκα (2-1 εντός έδρας) και Πόρτο (3-1 εντός έδρας). Περιμένουμε πολλά γκολ στο σημερινό παιχνίδι και θα πάμε με το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares