Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 21:55

Το Ευχαριστώ που δεν είπα....

Την Κυριακή το ΔΣ της ομάδος μας με τίμησε, απονέμοντας μου μια πλακέτα για την συνολική μου προσφορά στην ομάδα. Ο αιφνιδιασμός μου ήταν τέτοιος, που δεν μπόρεσα ούτε καν να πω ένα ευχαριστώ. Σήμερα λοιπόν θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου.

> Πριν τρία χρόνια τα μέλη αυτού του ΔΣ , αλλά και πολλοί φίλοι, γονείς αθλητών της ομάδος, με καλωσόρισαν σε αυτήν την οικογένεια. Με δέχτηκαν στην παρέα τους, σεβάστηκαν και σέβονται τις απόψεις μου, αλλά και τις ιδιοτροπίες μου.
> Τρία χρόνια τώρα ,μαζί, προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Προσπαθούμε να τους δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια για να μπορούν να συναγωνιστούν παιδιά από την υπόλοιπη Ελλάδα σε κάθε επίπεδο. Προσπαθούμε να τους δείξουμε τα καλά του αθλητισμού ,τα οφέλη της ομαδικότητας και του συναγωνισμού.
> Όλους εσάς φίλους και μέλη της ομάδος σας Ευχαριστώ πολύ και σας προτρέπω να είστε ακόμα πιο κοντά στην ομάδα που σας χρειάζεται όλους, να συμμετέχετε όχι μόνο στις εκδηλώσεις μας αλλά και στην λήψη των αποφάσεων ,αποφάσεων που αφορούν το μέλλον των παιδιών μας.
Ευχαριστώ τα μέλη αυτού του Δ.Σ. που αποφάσισαν (πίσω από την πλάτη μου χαχαχα),να μου απονείμουν αυτήν την πλακέτα.
Όλοι ξέρετε ότι σας σέβομαι και σας εκτιμώ απεριόριστα γιατί παρόλο που είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν χαρακτήρες,
έχουμε την δυνατότητα να αποδεχόμαστε ο ένας τις ιδιοτροπίες του άλλου, αλλά και να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να αποδεχόμαστε την συγνώμη του άλλου. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.
Ελπίζω να έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια αυτό το ωραίο ταξίδι όλοι μαζί, είτε ως συμβούλιο είτε ως φίλοι της ομάδος μας.
> Υ.Γ 1.Συνήθως, πλακέτα στα μέλη ΔΣ απονέμουν, ΑΦΟΥ αυτά αποσυρθούν.

Μήπως θέλετε να μου πείτε κάτι;

Σταύρος Τερζίδης (Γενικός Αρχηγός ΠΑΣ Νάξου)

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares