Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 13:57

Επιλογές από Κόπα Λιμπερταδόρες και Ευρωλίγκα

Περιορισμένοι οι αγώνες στο σημερινό κουπόνι, προκύπτουν, ωστόσο, ορισμένες αξιοσημείωτες επιλογές από το Κόπα Λιμπερταδόρες και από την Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν αναλυτικότατο οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, όπως είναι για παράδειγμα η Mybet.

Δεν χάνει η Χοσέ Τεράν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με το παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες, Γκουαρανί – Χοσέ Τεράν, όπου θα επιλέξουμε το «Χ2» στο 1.95. Στο πρώτο ματς η Χοσέ Τεράν πήρε ένα ελαφρύ προβάδισμα, κερδίζοντας με 1-0. Τώρα καλείται να ταξιδέψει στην Παραγουάη με στόχο την αποφυγή της ήττας που θα της δώσει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Η ομάδα από τον Ισημερινό μπήκε με το δεξί στις εγχώριες υποχρεώσεις της, επικρατώντας της Ντεπορτίβο Κουένκα με 2-1, εντός έδρας, παίζοντας με παίκτη περισσότερο για παραπάνω από 35 λεπτά. Αγιάλα στο 57’ και Οτσουάρι στο 62’ τα δύο τέρματα της Χοσέ Τεράν. Από την άλλη πλευρά, χωρίς νίκη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε η Γκουαρανί, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Σέρο Πορτένιο, εντός έδρας. Αδικείται κατάφορα από το τελικό σκορ καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει το παιχνίδι, παραμένοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς άσφαιρη. Μέχρι στιγμής έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό στους τρεις αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα (0-1-2), όντας στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στρέφει το ενδιαφέρον της στον αγώνα ρεβάνς με την Ιντεπεντιέντε Χοσέ Τεράν. Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον προπονητή Μπάσα, καθώς σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος τότε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Θέλει όσο τίποτε άλλο την είσοδο στους ομίλους και θα επιδιώξει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Εκεί, βέβαια, στάθηκε αρκετά τυχερή, αφού αν δεν είχε σε εξαιρετική μέρα τον πορτιέρο Αγκιλάρ, τότε θα… μετρούσε πολλά. Η Χοσέ Τεράν, λοιπόν, θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση και θα τη στηρίξουμε!

Υποτιμάται η Τσεντεβίτα

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση της Ευρωλίγκα, Ερυθρός Αστέρας – Τσεντεβίτα, όπου επιλέγουμε χάντικαπ +7.5 στο 1.90 για τους φιλοξενούμενους. Σπουδαίο παιχνίδι στο Βελιγράδι απόψε ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Τσεντεβίτα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα με πολύ κακή επιθετική επίδοση και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Οι δύο ομάδες θέλουν γενικά να μπουν «σφήνα» στην τετράδα του ομίλου Ε και για να γίνει αυτό πρέπει να «εκτοπίσουν» μία από τις επικρατέστερες τέσσερις που είναι οι Ούλκερ, Κουμπάν, Παναθηναϊκός και Εφές. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει ήδη μια μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ και με καλή παρουσία εντός έδρας μπορεί να τα καταφέρει. Η Τσεντεβίτα έχει ήδη δύο ήττες εντός έδρας αλλά από την αρχή της φετινής σεζόν μας έχει δείξει ότι παίζει καλύτερα εκτός, παρά στο γήπεδό της, με νίκες σε Πόλη δις, επί Νταρουσάφακα και Εφές, στο Λιμόζ και στο Μιλάνο. Το ζεύγος έχει ήδη αναμετρήθεί δύο φορές για την Αδριατική λίγκα φέτος και η Τσεντεβίτα νίκησε και στα δύο ματς, 74-72 στην έδρα της και 79-80 στις 4 Ιανουρίου. Δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι όπως δείχνει το χάντικαπ των πόντων που προσφέρεται ο αγώνα. Στηρίζουμε την Τσεντεβίτα που μπορεί να φτάσει ακόμα και στη νίκη όπως στις αρχές του έτους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares