Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 15:39

Ντέρμπι με το… καλημέρα

Ντέρμπι με το καλημέρα, στη Β’ φάση του πρωταθλήματος Κυκλάδων με τον Α.Ο. Σύρου να υποδέχεται στο Σάββατο (13/2) στις 16:45 τον Α.Ο. Μυκόνου για πρώτη αγωνιστική.

Οι Συριανοί θέλουν τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς προκειμένου να βρεθούν πιο κοντά στη πρώτη θέση, αλλά και για να καλύψουν τη διαφορά του μπόνους των τριών βαθμών που κατέχουν ο ΑΟ Μυκόνου και ο Πανθηραϊκός.

Από την άλλη οι Μυκονιάτες, γνωρίζουν πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και γι αυτό θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεκινήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη Β΄ φάση του πρωταθλήματος, αλλά και να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η προϊστορία μας έχει διδάξει ότι σε τέτοια παιχνίδια προβλέψεις δεν χωράνε, με το ψυχολογικό αβαντάζ πάντως να είναι με τη με τον ΑΟ Μυκόνου τη συγκεκριμένη στιγμή, καθώς κουβαλάει το 0-2 τις 1ης Ιανουαρίου. Όλα αυτά όμως απέναντι στο σκληρό καρύδι που λέγεται ΑΟΣ, ο οποίος δουλεύει αθόρυβα και γιατί όχι να αποτελέσει τον πρωταγωνιστή της Β΄φάσης.

Δεν γνωρίζουμε αν οι πρόεδροι και στενοί φίλοι Γιώργος Φώσκολος και Αλέξανδρος Κουκάς παρακολουθήσουν το παιχνίδι μαζί, αλλά αυτό που γνωρίζουμε καλά είναι ότι ο κόσμος της Σύρου θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο της Άνω Σύρου και να χειροκροτήσει δύο από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες του νομού μας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Δεληγιάννης και βοηθοί οι κ.κ. Μπελίτσης Γ. και Ρούσσος Ι του Ι.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares