Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 16:45

Αμφίρροπο ξεκίνημα για Θύελλα και Πανναξιακό

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεση της η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται την Κυριακή στις 11:30 τον Πανναξιακό, σε έναν αγώνα που θα γίνει στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Β΄φάσης του πρωταθλήματος.

Οι Καμαριανοί ευελπιστούν σε νίκη για να πάρουν από την αρχή κεφάλι στην υπόθεση τίτλος, ενώ ο Πανναξιακός που έχει το μπόνους του ενός βαθμού θα παραταχθεί και αυτό με τη σειρά του με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πολύς ο κόσμος που αναμένεται να παρακολουθήσει τον μοναδικό ποδοσφαιρικό αγώνα Ανδρών που γίνετε στη Σαντορίνη το σαββατοκύριακο, με την διοίκηση να καλεί τον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ομάδα Ανδρών της Θύελλας Καμαρίου υποδέχεται την Κυριακή 14/02/16 στις 11.30 την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο. στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των αγώνων για την ανάδειξη του φετινού Πρωταθλητή Κυκλάδων.

Το Δ.Σ. της ομάδας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των παιχτών μας.

Μια μέρα νωρίτερα (Σάββατο 13/02/16) στις 16.30 η Κ13 μας φιλοξενεί την αντίστοιχη του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος Κ13.

Επίσης, η διοίκηση της ομάδας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως πριν την έναρξη του αγώνα καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια του θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα κασκόλ της ομάδας μας καθώς και το ημερολόγιο του 2016 στην τιμή των 10 ευρώ έκαστως.

Διαιτητική τριάδα θα είναι οι: Βακόνδιος, Μαθιουδάκης και Βάιλας.

 

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares